Srbin napao Grka nožem, lekari se bore za njegov život

Autor: alo.rs

Hronika

15.04.2018

06:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan Srbin (46) uhapšen je u nemačkom gradu Nirnbergu zbog sumnje da je izbo državljanina Grčke (34) ispred pivnice. Grk je zadobio više uboda nožem, a lekari se bore za njegov život.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dvojica maloletnika, stara 15 i 16 godina pokušala su da razdvoje pripite goste, pa su i oni povređeni tom prilikom.

- Sukob između Srbina i Grka počeo je 12. aprila oko 22 sata u pivnici. Pretpostavlja se da je svađi kumovao alkohol. Posle verbalnog okršaja došlo je i do tuče, a Srbin je ju jednom trenutku izvadio nož koji je imao kod sebe i više puta ubo Grka - preneli su tamošnji mediji.

Kako tvrde očevici, dvojica maloletnika su pokušala da razdvoje dvojicu muškaraca.

- Momci su sedeli u lokalu kada je došlo do koškanja. Želeći da pomognu Grku, prišli su mu, ali ih je tada napao drugi muškarac, koji je bio u društvu Srbina. I on je imao nož i njime je povredio maloletnike. Na sreću, njih dvojica su zadobila lakše posekotine po rukama - piše nemačka štampa,  a prenosi Alo.

Još nije poznato šta je razlog sukoba između Srba i Grka.

- Na lice mesta došlo je više policijskih patrola, kao i više ekipa Hitne pomoći. Grk je obilno krvario, a posle ukazane prve pomoći je hitno prevezen u bolnicu gde se lekari bore za njegov život. Povređeni mladići su takođe upućeni u bolnicu, gde im je ukazana pomoć - rekao je izvor medijima.

Srbin i još jedan muškarac uhapšeni su na licu mesta i sprovedeni u pritvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading