Pet saobraćajki tokom noći u Beogradu: MOTOCIKLISTI NA UDARU!

Autor: Tanjug

Hronika

15.04.2018

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu se noćas dogodilo pet saobraćajnih udesa, tri sa motociklima, u kojima je povređeno sedam osoba, a u tuči je teške povrede zadobio 35-godišnji muškarac, rekla je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći, Nada Macura.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U 19.54, kod silaska sa Brankovog mosta ka Ušću, u udesu motocikla, povređeni su motociklista star oko 26 godina i njegova saputnica.

On je zadobio povrede karlice i nogu i u stabilnom stanju je prevezen na ortopediju Urgentnog centra.

Devojka starosti oko 26 godina imala je otvoren prelom natkolenice, konstatovane su joj teške povrede i prevezena je na reanimaciju u Urgentnom centru.

U 21.46. u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 38 u udesu je lakše povređena 30-godišnja žena, nakon čega je prevezena u Urgentni centar.

U Ulici Kralja Vladislava kod broja 150 u Batajnici u 23.07 je kolima udaren motociklista muškarac (30), koji je sa lakšim povredama prevezen u Urgentni centar.

Na Obrenovačkom putu kod Umke u 23.14 se prevrnuo kamion pri čemu je muškarac od 69 godina lakše povređen i prevezen u Urgentni centar.

U 00.48 došlo je do udesa u Ulici Kralja Milana kod broja 2, lakše je povređen motociklista starosti oko 35 godina.

U 01.10 u Kumodraškoj ulici kod broja 78, došlo je do tuče u kojoj je povrede zadobio 35-godišnji muškarac. Macura je navela da je on bio bez svesti i da je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas imala 132 intervencije od kojih 36 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari i srčani bolesnici.

Juče tokom dana zabeleženo je 122 intervencije od kojih 40 na javnom mestu, kao i šest saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo teških povreda, rekla je Macura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading