GOREO AUTOMOBIL KOD PROZORA DEČJE SOBE! Vlasnica: Požar je podmetnut!

Autor:

Hronika

15.04.2018

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U utorak 10. aprila izgoreo je automobil oko pola sata posle ponoći ispred porodične kuće u Maloj Krsni.

Haos ispred porodične kuće u Maloj Krsni

Automobil "fijat punto" izgoreo je u Maloj Krsni u Ulici Požarevački put bb, a vlasnici automobila, članovi porodice Dimkovski, sumnjaju da je reč o podmetnutom požaru i plaše se za bezbednost svoje dece.

- Automobil je izgoreo u utorak sat i po posle ponoći. Bio je parkiran pored prozora sobe u kojoj deca spavaju. Eksplozija nije bila jaka, ali su je deca čula. Kada smo izašli, automobil je goreo s donje strane. Prema mišljenju veštaka koji su bili u sredu i četvrtak, ispod automobila je bila postavljena kocka koja je eksplodirala i izazvala požar - kaže za beogradske medije Slavica Dimkovski, vlasnica automobila.

Ona nije u ovom trenutku želela da otkrije detalje, ali kako kaže, sumnja da je požar podmetnut i plaši se za bezbednost svoje porodice.

- Prijaviću slučaj policiji i izneti svoje sumnje jer verujem da je ovo bila opomena mom suprugu, koji je svedočio protiv jednog pripadnika MUP. Da je reč o podmetnutom požaru, rekli su mi i veštaci koji su u dva navrata pregledali automobil. Imam troje maloletne dece u kući i plašim se za njih - rekla je Slavica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading