Saslušana prijateljica ubijene pevačice "Granda": RAZREŠENA MISTERIJA POSLEDNJE JECINE PORUKE!

Autor:

Hronika

17.04.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktorka Milana Šišić iz Borče, poslednja koja se čula s pevačicom "Granda" Jelenom Marjanović (33), samo četiri minuta pre brutalnog zločina, saslušana je juče u Višem tužilaštvu u Beogradu.

Foto: Public
Jelena Marjanović

Doktorka je dala iskaz u okviru dopune istrage koja se vodi protiv Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za ubistvo supruge.

Telo u kanalu

Kako Srpski telegraf saznaje, Jelena je 2. aprila u 16.43 poslala poruku Šišićevoj, a pevačica "Granda" je, kako je utvrđeno obdukcijom, usmrćena između 16.47 i 17.04.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nasip gde je navodno pevačica ubijena

- Nakon što je tužilaštvo podiglo optužnicu protiv Marjanovića u kojoj se navodilo da je Jelena poslednji kontakt imala sa doktorkom, Viši sud je naložio dopunu istrage i njeno saslušanje iako je nakon pronalaska pevačicinog tela u kanalu u Borči dala iskaz u policiji. Ona je ispričala da je bila doktorka Jelenine majke Zorice Krsmanović, koja je u međuvremenu preminula - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

GLOSA: Šišićeva: Sve u vezi sa SMS porukama rekla sam i na saslušanju u policiji, nema tu ničeg misterioznog

Šišićeva je ranije objasnila da je Krsmanovićeva nekoliko dana pre ćerkine smrti vadila krv u Domu zdravlja u Borči i da se Jelena raspitivala za rezultate analiza.

- Jelena me zamolila da se raspitam za rezultate laboratorijskih analiza jer nije imala vremena da dođe u Dom zdravlja. Videla sam da je Zorici nisko gvožđe, pa sam posavetovala Jelenu koje lekove njena majka da uzme, imajući u vidu i bolest s kojom se borila - ispričala je Šišićeva i dodala da je sve u vezi sa spornim SMS porukama već rekla na saslušanju u policiji, kao i da tu nema ničeg misterioznog.

Recepti i uput

Milana Šišić i Jelena Marjanović živele su u komšiluku i često su se viđale, a doktorkina ćerka, koja se amaterski bavi šminkanjem, povremeno je ulepšavala pevačicu za nastupe.

- Jelena mi je bila veoma draga, brinula je o majci i detetu, bila je rastrzana na sve strane. Pomagala sam joj kad god sam mogla, uzimala sam recepte za njenu majku ili uput za lekara. Bila sam uz nju i kad je Zorica bila u bolnici jer mi je bilo žao - rekla je Šišićeva i dodala da se nada da će u skorije vreme biti rasvetljen slučaj brutalnog ubistva i da će odgovorni za zločin odgovarati.

Ubijen doktorkin muž

Porodica Šišić je pre 13 godina preživela veliku tragediju. Naime, taksista Nezir Šišić, suprug doktorke Milane, brutalno je ubijen 2005, a za zločin je osuđena Olivera Krsmanić. Prvostepenom presudom trebalo je da robija 40 godina, ali je Apelacioni sud smanjio kaznu na 15 godina.

Svedoči i mala Jana

U dopuni istrage koja se vodi protiv Marjanovića Viši sud je naložio da se sasluša i Jelenina i Zoranova ćerka Jana (7), koja je u vreme zločina, prema navodima optužnice, s roditeljima bila na nasipu. Devojčica još nije dala iskaz u Višem tužilaštvu.

Poslednji minuti pre Jelenine smrti

  • 16.41 Jelena razgovarala sa kumom Verom
  • 16.43 poslala SMS doktorki
  • 16.50 pevačica se čula sa majkom
  • 16.56 bazne stanice registrovale Jelenin broj u blizini mesta na kom je ubijena
  • 17.04 sa istog mesta Zoran poziva Jelenin broj telefona

Hronologija ubistva

  • 15. SEPTEMBAR 2017. uhapšen Zoran Marjanović
  • 9. FEBRUAR 2018. podignuta optužnica protiv Zorana
  • 20. MART 2018. optužnica vraćena na dopunu istrage
  • 16. APRIL 2018. saslušana doktorka Milana Šišić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading