SUDIJA SPOPADAO UČENICU 7. RAZREDA: Hoću da te vidim golu

Autor:

Hronika

18.04.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija ulovila pedofila! Fudbalski sudija (ime poznato redakciji) uhvaćen je u lascivnoj prepisci sa učenicom sedmog razreda iz Sremske Mitrovice. U porukama do kojih je Srpski telegraf došao pedofil devojčici traži da se slika gola za njega!

Poljubac

- Policija je uzela prepiske i listing telefona i započela istragu o ovom slučaju. Takođe će se ispitati da li ima još maloletnih žrtava koje je spopadao ovaj manijak.

Vrlo brzo inspektori će zakucati na njegova vrata i uhapsiti ga - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Foto: Privatna arhiva

Sudija je sa 13-godišnjakinjom nedavno počeo da se dopisuje, dok je ona bila na školskom raspustu. Prvo joj je poslao fotografiju na kojoj joj šalje poljubac, a nakon toga započeo dalju konverzaciju.

Pitao je devojčicu odakle je, koliko ima godina, koji je razred, kako joj je u školi i ostala uopštena pitanja, na šta mu je ona odgovorila da je iz Sremske Mitrovice, da ima 13 godina i da slabije uči.

Nakon toga, postepeno je prelazio na intimnija pitanja!

Foto: Privatna arhiva

- Jesi li se poljubila do sada? - počeo je da se obraća devojčici vrlo prisno, ispitujući je da li ima dečka, da li je i koliko ta veza ozbiljna.

Izvor: Ispituje se da li je još neko dete bilo žrtva ovog manijaka i vrlo brzo on će biti uhapšen

Nakon što je devojčica kratko odgovorila da se nikad nije ljubila, sudija je nastavio da je spopada, pa je odmah potom pitao "da li bi volela".

Foto: Privatna arhiva

"Neću da te delim"

Potom ju je pitao šta voli da nosi, tražio da napiše šta sve ima na sebi, pa je, navodeći kako je iskren, tražio maloletnici da se skine gola, slika se i pošalje mu fotografiju!

Foto: Privatna arhiva

- Kada mu je kazala da je u pidžami, rekao joj je da želi da je vidi celu, bez odeće. Maloletnica se tada zabrinula da bi njene slike mogli da vide i njegovi prijatelji, a manijak ju je ubeđivao da je "iskren" i da nikada tako nešto ne bi uradio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading