PAO NA POLIGRAFU! Monstrum koji je obljubio ćerku ipak sve priznao!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

18.04.2018

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac osumnjičen da je obljubio svoju desetogodišnju ćerku, Jovica. Š. (43), podvrgnut je poligrafskom ispitivanju i na njemu je pao!

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Jovica Š. sa troje dece od osmoro

Protiv ovog muškarca iz Sremske Kamenice vodi se postupak u Osnovnom tužilaštvu u Novom Sadu, radi izricanja hitnih mera, zbog sumnje da je zapustio i zlostavljao maloletno dete.

On je posle hapšenja prošlog petka, po nezvaničnim saznanjima, navodno u početku poricao da je seksualno zlostavljao devojčicu, ali je na kraju ipak sve priznao.

Istovetni postupak, kako je "Novostima" potvrđeno u ovom tužilaštvu, vodi se i protiv N. M. majke devojčice, koja se, takođe sumnjiči za identično krivično delo.

- U toku je prikupljanje potrebnih obaveštenja kod drugih državnih organa, nakon čega će biti doneta javnotužilačka odluka - ističu u Osnovnom javnom tužilaštvu.

Roditelji seksualno zlostavljane desetogodišnjakinje, pored nje, imaju još sedmoro dece. Posle razvoda, dvoje dece, odnosno dve devojčice su dodeljene na staranje ocu, dvoje mališana je pripalo majci, dok je četvoro smešteno u hraniteljske porodice.

Kako nezvanično saznajemo, Jovica. Š. i N. M., se nisu adekvatno brinuli o deci, i zbog toga što su ih zapuštali reagovale su nadležne službe Centra za socijalni rad i odlučile da četvoro dece bude izmešteno iz porodice i privremeno smešteno u druge, odnosno hraniteljske porodice.

Hapšenje Jovice. Š. prošlog petka usledilo je, nakon što se starija devojčica poverila psihologu novosadskog Centra za socijalni rad i ispričala da se otac čudno ponaša prema mlađoj sestri. O tome je odmah obaveštena policija koja je ubrzo privela oca.

Četrdesettrogodišnji otac osmoro dece sumnjiči se da je prethodne dve godine primoravao mlađu devojčicu da ga oralno zadovoljava, preteći joj da će je istući ukoliko ga ne bude poslušala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading