TAMARA ĐURIĆ OPISALA UBISTVO DO DETALJA: Gledala sam kako ubijaju LUKU, umro mi je na rukama!

Autor: Republika

Hronika

18.04.2018

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Gledala sam kako ga ubijaju. Umro mi je na rukama", kroz suze je isparičala starleta Tamara Đurić i opisala ubistvo osuđenog narko dilera Luke Radulovića koji je noćas likvidiran u kafani "Ispod mosta" u Beogradu.

Kako je ispričala, Radulović je stajao u kafani za šankom kada "se ni od kuda" pojavio njoj nepoznat muškarac i ispalio nekoliko hitaca u Radulovića.

- Stajali smo zajedno. Prišao mu je ubica i pucao. Upucan je odmah pored mene. Ranjen je u nezgodno mesto, u grudi... Nije mu bilo pomoći - kroz suze je ispričala Đurić za blic.rs.

Radulović je bio na privatnoj žurci u ovoj kafani, najverovatnije je radio kao obezbeđenje i stajao je za šankom kada je u lokal ušao ubica, prišao mu i upucao ga. Ubica je nakon toga izašao iz kafane i najverovatnije kolima, u kojima su ga čekali pomagači, pobegao sa lica mesta.

Kako saznajemo, tokom noći privedeno je nekoliko osoba, i Tamara Đurić je bila u policiji kako bi pokušala da prepozna ubicu Luke Radulovića.

Foto: facebook.com/Luka Radulović
Ubijeni Luka

- Celu noć sam bila u policiji i nismo mogli da ga identifikujemo. Samo sam se okrenula na sekund, i on je pao. Nisam videla ko ga je ubio - rekla je Tamara.

Kako je objasnila ubicu nije zapamtio niko.

- Bilo je mračno i bila je gužva. Niko ga nije video - jedva je izustila starleta.

Ona je dodala da je ubijeni Radulović bio njen najbolji prijatelj i da nije imao neprijatelje.

Međutim, policija sumnja da je osuđeni narko diler ubijen upravo nakon rasprave oko prodaje droge. On je policiji dobro bio poznat i bio je osuđen na tri godine zatvora zbog dilovanja kokaina, što je policiji i priznao. Radulović je na slobodi čekao izvršenje zatvorske kazne.

On je široj javnosti postao poznat kada je u septembru prošle godine sa dva prijatelja, takođe dobro poznata policiji, automobilom marke "bentli" bivšeg fudbalera Ivice Dragutinovića, isekao kolonu Aleksandra Vučića i time direktno ugrozio bezbednost predsednika Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading