DRAGANU U KOVČEGU VRAĆAJU IZ KALIFORNIJE: Skupljen novac za transport preminule Srpkinje

Autor: T. M.

Hronika

18.04.2018

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Dragane Šolaje (24) iz Novog Sada, koja je 11. aprila pronađena mrtva u američkom gradiću Fortjuna na severu Kalifornije, zatražila je finansijsku pomoć dobrih ljudi kako bi mogla da dopremi njeno telo u Srbiju i za manje od 24 sata sakupila potreban novac.

RepublikaFoto: facebook.com/Dragana Solaja

- U ime cele Draganine porodice želim da vam zahvalim na svemu. Toliko prijatelja, toliko lepih reči o njoj... Ne poznajemo vas sve, ali živimo pod istim nebom, volimo je.

Ovih dana svi isto dišemo, jako teško. Bila je naša zvezda, išla je kroz život osmehom, raširenih ruku, otvorenog srca. Sada još više sija, gleda nas sve i čuva, uverena sam u to. Tamo negde jednom će nas sve opet dočekati sa osmehom - napisala je u potresnoj poruci Draganina sestra Dunja.

Sestra: Bila je naša zvezda, a sada još više sija. Tamo negde jednom će nas sve opet dočekati s osmehom

Podsetimo, Dragana je u Ameriku otišla pre četiri godine da radi, a kobnog dana joj je pozlilo nakon noćnog provoda. Pretpostavlja se da je umrla prirodnom smrću, ali kalifornijske vlasti još čekaju toksikološke nalaze kako bi se otklonile sumnje da je otrovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading