PRETIO SAMOUBISTVOM ZBOG DUGA ČUMETOVOM BRATU: Detalji drame u hotelu "Prestiž" u Beogradu

Autor: B. K.

Hronika

19.04.2018

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Radovanović (49), vlasnik hotela "Prestiž", pretio je juče ujutro da će izvršiti samoubistvo skokom s krova svog hotela na Bulevaru vojvode Mišića 24 u Beogradu. Drama je trajala više od tri sata, a okončana je oko 10.30, kada je Radovanović nakon pregovora s pripadnicima MUP sišao s krova.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Bojan Radovanović

Hotel "Prestiž" postao je predmet spora između Radovanovića, koji je pozajmio novac od Dragana Silića, a kao garanciju da će isplatiti dug naveo je hotel. Silić je novac pozajmio od Novaka Buhe, starijeg brata Ljubiše Buhe Čumeta, bivšeg vođe "surčinskog klana", i dao ga Radovanoviću u zamenu za pravo ubiranja zarade od hotela u slučaju da mu ne vrati pare. Radovanović tvrdi da je pozajmio 300.000 evra, a da se od njega traži da vrati 916.000!

- Dragan Silić i Novak Buha zajedno sa izvršiteljkom, mimo zakona, pokušavaju da otmu moju imovinu i imovinu moje dece. Postupak za iznudu i zelenašenje koji se vodi protiv Surčinaca traje više od tri godine. I dok se vodi postupak protiv mene, oni paralelno pokušavaju nasiljem da mi otmu imovinu - kaže Radovanović.

Radovanović je juče sve vreme nosio majicu s likom Aleksandra Vučića jer je, kako je rekao, "samo on pošten i samo njemu veruje".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading