Kobna svađa oko TV programa: DALJINSKIM UDARIO, PA USMRTIO PENZIONERA!

Autor:

Hronika

22.04.2018

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag S. (52) iz Jagodine uhapšen je zbog sumnje da je u staračkom domu daljinskim upravljačem za televizor usmrtio Životu K. (70). Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, tragediji je prethodila žučna rasprava između dvojice muškaraca, a nesrećni čovek umro je od izliva krvi u mozak.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Obdukcija: Umro od izliva krvi u mozak

- Predrag S. i Života K. posvađali su se zbog daljinskog upravljača. Nisu mogli da se dogovore šta će da gledaju, pa su se sukobili. U jednom trenutku Predrag S. je zgrabio daljinski i udario Životu K. u glavu - priča naš izvor iz istrage.

Života K. (70) umro u bolnici od izliva krvi u mozak, a Predrag S. (52) uhapšen

Kako dodaje, nesrećni čovek pao je kao pokošen, a odmah su reagovali zaposleni u staračkom domu, kao i ostali stanari koji su mu pritrčali u pomoć.

- On je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu, ali je, nažalost, ubrzo po prijemu preminuo uprkos naporima lekara da ga spasu. Utvrđeno je da je od udarca zadobio moždani udar - kaže naš sagovornik.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Predrag S. tereti se za nanošenje teških povreda sa smrtnim ishodom.

- On će nakon policijskog zadržavanja do 48 sati uz krivičnu prijavu biti priveden na saslušanje u Više tužilaštvo u Jagodini, a daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti u vezi s ovim slučajem - priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Hronologija
dvojica muškaraca gledala TV
posvađala se oko daljinskog
Predrag S. udario Životu K.
Života K. preminuo u bolnici

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading