TRAGEDIJA KOD BOGATIĆA: Trudnu Bojanu pronašao verenik - ubila se njegovim pištoljem!

Autor:

Hronika

24.04.2018

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnica Vojske Srbije Bojana Milanović (24) ubila se u ponedeljak na Dan Vojske Srbije u porodičnoj kući u selu Dublje kod Bogatića. Milovanovićeva je samoubistvo izvršila pet dana pred svoju svadbu, a bila je i u petom mesecu trudnoće!

Foto: facebook.com/Bojana Milanovic
Bojana Milanović

Bio na dežurstvu

Samoubistvo se dogodilo u jutarnjim satima. Kako saznajemo, ona je pucala sebi u glavu iz lovačkog karabina koji je bio u vlasništvu njenog verenika Joviše M., takođe vojnika, koji ju je pronašao po povratku s posla.

- Nakon što se vratio sa noćnog dežurstva, zatekao je verenicu kako leži u lokvi krvi i odmah pozvao Hitnu pomoć! Ona je tada još davala znake života, ali je po prijemu u bolnicu podlegla zadobijenim povredama - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Da tragedija bude još strašnija, Bojana i Joviša M. su planirali zajednički život, o čemu svedoči i to što je u subotu trebalo da se venčaju.

- Mnogo su se voleli, o čemu svedoče brojne zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Oni su se krajem novembra verili, ona je u međuvremenu zatrudnela, a građansko venčanje je bilo zakazano za ovu subotu. Porodica još uvek ne može da se pomiri sa ovim što se dogodilo. Bojaninoj jetrvi je juče u toku dana pozlilo od tuge - kaže komšija ove porodice.

Uzrok ovog stravičnog samoubistva još nije poznat, a prema rečima meštana sela Dublje, ništa nije ukazivalo da će se dogoditi tragedija.

RepublikaFoto: facebook.com/Bojana Milanovic
Planirali porodicu: Bojana i Joviša

- Bojana je juče ujutru pomuzla krave i odnela mleko da proda, nakon toga se vratila kuću, a nešto kasnije smo saznali da je pucala u sebe. Sve je bilo u redu, nije mi delovala čudno, ne znam šta je moglo da se desi u međuvremenu - potreseno priča komšinica.

Voleli da putuju

Prema rečima komšija, ovaj mladi par je stalno provodio vreme zajedno i često su putovali po Srbiji i regionu.

- Bojana i Joviša su samo nekoliko dana pre ove tragedije bili u poseti manastiru Ćelije. Ona je na svom profilu na Fejsbuku postavila fotografiju na kojoj stoji pored ikone Bogorodice koja ljubi Hrista i drvene kolevke za bebu, što je verovatno bilo simbolično pošto je bila u poodmakloj trudnoći - kaže naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading