Verenik pripadnice Vojske Srbije koja se ubila van sebe od bola: BILA JE VEDRA I NASMEJANA

Autor: blic.rs

Hronika

23.04.2018

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osmesi ovog para poslednji put zabeleženi su pre samo tri dana, kada su J. M. i B. M. posetili manastir Ćelije.

RepublikaFoto: facebook.com/Bojana Milanovic
Trebalo je da se uda uskoro

- Otišao sam sinoć na posao. Sve je bilo u redu kad sam krenuo. Da nešto nije bilo kako treba, ja bih primetio. Ona je bila vedra, nasmejana kao i uvek. Kad sam došao, zatekao sam stravičan prizor - kaže J. M., verenik pripadnice Vojske Srbije B. M. (24) koja se jutros ubila iz njegovog pištolja.

Mladu pripadnicu Vojske Srbije, u petom mesecu trudnoće, fotografisao je nesuđeni suprug između freske Bogorodice koja ljubi malog Isusa Hrista i kolevke za bebu, što je verovatno poslednja njena fotografija u životu.

Fotografije na kojima ovaj par zagrljen i nasmejan uživa u sunčanom vikendu ni ne slute na tragediju koja je jutros potresla celo selo Dublje pored Bogatića.

RepublikaFoto: Printscreen/Facebook/Bojana Milanovic
Verenik i tragično nastradala devojka

Trebalo da se venčaju u subotu

B. M. je, kako saznajemo, trebalo da se uda u subotu i bila je u petom mesecu trudnoće.

Ona je pucala u sebe iz lovačkog karabina, koji je u vlasništvu njenog verenika. On takođe radi kao pripadnik Vojske Srbije, bio je na dežurstvu, i radio je noćnu smenu, a kada se vratio zatekao je njeno beživotno telo.

Na društvenim mrežama B. M. često se ponosna i nasmejana fotografisala u uniformi.

Komšije u šoku

Celo selo Dublje od jutros je u šoku. Cela familija, prijatelji, kolege.

- B. M. je uvek bila nasmejana, vedra, puna života. Ne mogu da verujem da bi ona digla ruku na sebe. Meni je ovo neobjašnjivo - priča jedan od komšija.

Stravična tragedija ne pamti se u ovom mirnom mačvanskom mestu. Tim pre jer ništa nije ukazivalo da bi se moglo ovako nešto desiti.

- Vraćajući se kući, video sam puno dvorište vojske i policije. Jednostavno, ne mogu da verujem. Ja sam baš danas video njenog muža i pričao sam sa njim. Zvao ga je jedan čovek i tu je sedeo i pio piće. Baš sam ga pitao gde mu je supruga i on mi je rekao da ovde žive. Ljubazan, fin mladi čovek. Ne mogu da verujem da se to desilo. Oboje su radili u Sremskoj Mitrovici pri vojsci. Znam da je trebalo da prave svadbu u subotu. Pričaju i da je bila u drugom stanju - priča meštanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading