SPLIĆANIN IZAŠAO IZ ZATVORA! U roku od 48 sati morao da napusti Srbiju, pa po njega došla rodbina!

Autor:

Hronika

24.04.2018

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Ronald Mišković, najmlađi od šestorice Splićana uhapšenih u Beogradu nakon nereda na prošlogodišnjem derbiju Partizana i Crvene Zvezde, vratio se u Hrvatsku.

RepublikaFoto: Starsport
Haos na derbiju u kome su učestvovali Splićani

On je pušten iz Kazneno popravnog zatvora u Sremskoj Mitrovici nakon što je odslužio kaznu od četiri meseca zatvora po nagodbi koju je potpisao u dogovoru s Višim javnim tužitelaštvom u Beogradu. 
 
Na dan isteka kazne Ivanu Ronaldu Miškoviću su uručili rešenje da u roku od 48 časova mora da napusti teritoriju Srbije, jer je osim zatvorske kazne dobio i progon u trajanju od pet godina.
 
On nije u pratnji policije otišao do granice, već je izveden iz zatvora i ostavljuen na putu da se sam snalazi.

Slobodna Dalmacija javlja da je mladić iz obližnjeg kafića uspeo da kontaktira sa porodicom koja je došla po njega.

Sledeći koji će doći u Split su Damir Tovarović (38) i Jakov Podrug (24) koji su dobili po pet meseci zatvora što im isteče sredinom maja.

 Kazne od po pola godine zatvora uz petogodišnju zabranu ulaska u Zemlju dobili su Hrvoje Baković (32), Ante Firić (27) i Stjepan Mihovilović (31).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading