KRVAVI TRSTENIK: Ubijeni nađen u sedećem položaju, MUČEN DO SMRTI!

Autor: Republika

Hronika

29.04.2018

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve osobe uhapšene su zbog osnova sumnje da su učestvovale u ubistvu u selu Stopanje kod Trstenika, nezvanično se saznaje, a reč je o S. K. i G. M. Policija u Kruševcu se još uvek nije oglasila.

RepublikaFoto: Public
Stravičan zločin potresao meštane

Kako se već pisalo, Miljko Jaćimović - Mikan (73), meštanin Stopanje, nađen je u sedećem položaju u staroj kući, okrvavljene glave i bez znaka života u utorak uveče, a na licu mesta su navodno nađeni i tragovi jednog od počinilaca.

- Osumnjičeni S. K. je puzeći maltene izašao iz dvorišta Jaćimovića, bio je u kanalu i povredio je nogu, uzeo je telefon, pozvao i rekao sagovorniku sa druge strane "ne mogu više, dolazi po mene"- navodi izvor za Srbiju danas, dodajući da je zbog ozbiljnosti povrede i osumnjičeni završio u Beogradu na lečenju. - Ubrzo su po njega došli autom, navodno je bio crni, mali auto.

Navodno je i neko od komšija ne shvatajući šta se dešava, pitao da li mu treba neka pomoć, a ova je, ide priča, samo odmahnuo rukom. Od sredine minule nedelje radi se na rekonstrukciji ubistva, čija je žrtva, Miljko Jaćimović. 

Lokva krvi na ulazu u štalu, ukazivala je na mogućnost da su provalnici imali nameru da tu savladaju nesrećnog domaćina, koji je živeo sam. U novoj kući gde je Jaćimović živeo sam, kao udovac od 2009. godine, ništa nije nedostajalo, potrvđeno je u porodici žrtve.

Nikola Katanić, unuk pokojnog Mikana, kako su ga zvali svi u selu, ispričao da je samo jedna soba bila ispreturena, tu je kauč bio oboren, a traženo je očigledno i u vitrinama, dok su u drugoj sobi pretureni koferi. Nisu primeitli da nešto nedostaje. 

Istraga nije isključivala ni mogućnost da je Jaćimović, kao snažan i krupan čovek uspeo da vilama ili nekim drugim predmetom udari jednog od počinilaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading