STIŽE POTVRDA DA LI JE LIKVIDIRAN ARKANOV UBICA!

Autor: Tanjug

Hronika

30.04.2018

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar policije Nebojša Stefanović je izjavio da će iz Južnoaftičke Republike najverovatnije danas ili sutra poslati zvaničan dokument o identitetu ubijene osobe za koju se sumnja da je Milan Ðuričić, koji je osuđen za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana i dvojice njegovih prijatelja.

Foto: Srpski telegraf
Milan Đuričić

Stefanović je, gostujući na televiziji "Pink", rekao da policija još nema zvaničnu potvrdu da je u Južnoj Africi ubijen Ðuričić.

- Mi smo insistirali od prvog trenutka kada se u medijima pojavila ova informacija i preko Interpola smo pokušali da dođemo do informacija da li je ovo tačno pošto se radi o našem državljaninu. Do sada nismo dobili zvaničnu potvrdu iz JAR - rekao je on.

Kaže da su nadležni iz te zemlje vrlo oprezni prilikom identifikacije tela i da će Srbija sačekati zvaničan dokument, bez kojeg bi sve bilo samo nagađanje.

RepublikaFoto: Promo foto
Nebojša Stefanović

- Nadam se da će možda danas ili sutra poslati taj dokument -dodao je Stefanović.

Ministar je napomenuo da neki naši državljani odlazeći uglavnom u Južnu Ameriku zbog svojih vojničkih znanja obezbeđuju konvoje droge i da je Srbija veoma zainteresovana da prati njihovo kretanje kako bi se presekli i ti lanci droge i te naše državljane privede pravdi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

30.04.2018 15:51

Bilo bi dobro da dodje i da bude uhapšen. Samo što naši ljudi nisu razbojnici i on ne bi bio ponižen kao Marko!