Vladimir osveštao mesto na kom je ubijena Jelena!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića (40), optuženog za ubistvo supruge Jelene (33), osveštao je mesto na kojem je 2. aprila 2016. njegova snaja pronađena mrtva.

RepublikaFoto: e-stock/A. Bačlija
Mesto na kojem je ubijena Jelena

Kako saznajemo, Marjanović je sa Zoranovim sinom iz prvog braka Urošem i kumom Verom Vukomanović juče pre podne izašao na nasip u Borči. Osim njih, na mestu zločina bio je i sveštenik koji je osveštao spomen-ploču podignutu u čast ubijene pevačice "Granda".

Vladimir Marjanović je nakon druge godišnjice Jelenine smrti najavio da će pomen obeležiti i na nasipu.

- Teško je i sve je teže kako vreme prolazi... Kako bismo se osećali kad je Zoran u pritvoru... - kratko je tada rekao Marjanović, koji po savetu Zoranovih branilaca više ne daje izjave za medije.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Marjanovići doveli popa na mesto Jeleninog ubistva

Podsetimo, Zoran Marjanović je 2. aprila 2016. prijavio policiji da mu je nestala supruga dok je trčala na nasipu. Sledećeg dana Jelenino telo pronađeno je u kanalu, a obdukcijom je utvrđeno da je usmrćena sa osam udaraca tupim predmetom po glavi. Godinu i po dana posle zločina Marjanoviću su stavljene lisice na ruke, a 9. februara 2018. optužen je za teško ubistvo. Optužnica je, međutim, vraćena tužilaštvu na dopunu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading