VATRENI OBRAČUN NA NOVOM BEOGRADU: Preminuo upucani Crnogorac, LIKVIDIRALI GA DILERI?!

Autor: Republika

Hronika

06.05.2018

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac star oko 50 godina, na koga je oko podne pucano iz vatrenog oružja na Novom Beogradu preminuo je nekoliko sati kasnije u Zemunskoj bolnici, preneli su beogradski mediji.

RepublikaFoto: e-stock/A. Bačlija

Hitna reanimirala žrtvu na licu mesta, ali je preminuo u bolnici

Pucnjava se dogodila oko 12 sati u Ulici aleksinačkih rudara 3-5, nakon čega je povređeni još uvek davao znake života.

U pitanju je državljanin Crne Gore G.D. (58), a njegova likvidacija dovodi se u vezu sa organizovanim kriminalnim grupama koje se u Južnoafrickoj Republici bave švercom i prodajom narkotika.

Svedoci kažu da je pogođeni muškarac na skuteru čekao osobu koja je pucala, u Ulici Aleksinačkih rudara, između brojeva 3 i 5 u prolazu zgrada. 

Čula su se četiri pucnja, a napadač je pobegao. Policija je blokirala taj kraj, a kako je naveo Pink, intenzivno se traga za napadačem koji je najverovatnije imao pomagača sa kojim je pobegao na skuteru. 

Pink je preneo da je proglašena policijska akcija "Vihor", i da policija na mnogim lokacijama u Novom Beogradu i Zemunu zaustavlja sve sumnjive automobile i motocikle. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading