UBICA MAJKE TROJE DECE SE VADI NA LUDILO: Monstrumu preti 40 godina robije, a ovo su mu IZGOVORI!

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

09.05.2018

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivanu Radovanoviću (37) iz Kosjerića, koji je u noći između nedelje i ponedeljka ubio svoju nevenčanu suprugu Jelenu Grbić (37) iz Kosjerića, određen je pritvor, a njegovo saslušanje pred tužiocem je odloženo, jer njegov branitelj zbog svojih obaveza nije mogao da prisustvuje.

RepublikaFoto: facebook.com/printskrin
Bolesnik iz Kosjerića zaslužuje najstrožu kaznu

Kako Informer saznaje od izvora bliskog istrazi, Ivan će zvanično biti saslušan u toku ove sedmice, a najkasnije do ponedeljka.

- Sada slede veštačanja između kojih će biti i psihijatrijsko. Pronađen je i nož kojim je preklao svoju žrtvu. Na teret će mu se najverovatnije staviti krivično delo ubistvo na svirep i podmukao način, za koje je predviđena kazna zatvora od 40 godina - rekao je izvor blizak istrazi.

Inače, prilkom hapšenja u policiji, rekao je da se samo delimično seća tog događaja. Rekao je da je tog dana bio na slavi kod jednog prijatelja, gde je pio rakiju i pivo. Onda je pozvao Jelenu i tražio da je vidi, a ona je odbila. Zatim je razvalio ulazna vrata i otišao do sobe gde je spavala Jelena i tu je došlo do svađe, a onda mu je pao mrak na oči i da se ničega ne seća.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen

U policiji kažu da je prvo tukao Jelenu, a onda je uzeo nož sa sudopere i tri puta je ubo u vrat.

U kući su tada bila Jelenino dvoje dece iz prvog braka od 17 i 12 godina, i treće dete od tri godine koje ima sa Ivanom. Ivan je pobegao i uhapšen je sutradan. Skrivao se u obližnjoj šupi. Jelena je kuću, u kojoj se dogodio zločin, nasledila od svog supruga, koji je preminuo pre šest do sedam godina.

Ivan je tek izašao iz zatvora gde je izdržavao kaznu od devet meseci zbog nasilja u porodici, a druga kazna od godinu dana mu je izrečena isto zbog nasilja u porodici na godinu dana zatvora i zabrane prilaska Jeleni Grbić. On je u oba slučaja osuđen zbog maltretiranja i pretnji Jeleni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading