JEZIVI DETALJI NESREĆE NA AUTOPUTU: Mrtvo telo deteta leži na putu - izletelo od jačine udarca!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

10.05.2018

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve osobe, među kojima je jedno dete, poginule su u saobraćajnoj nesreći na autoputu Niš-Beograd u blizini motela "Stari hrast".

RepublikaFoto: youtube.com/Pink.rs.
Telo deteta leži pored automobila

Jedanestogodišnjak iz Beograda i muškarac (48) iz Kruševca, otac troje dece, su poginuli, a dvoje ljudi je teško povređeno u saobraćajnoj nezgodi na autoputu Niš - Beograd.

Nesreća se dogodila u ataru Starog sela, kada je putnički automobil naleteo na kombi koji se nalazio u zaustavnoj traci. 

Do tragedije je došlo pošto se vozač kombija zaustavio, izašao iz vozila i sagnuo se kako bi proverio šta sa vozilom nije u redu.

RepublikaFoto: youtube.com/Pink.rs.
Kombi u jezivom stanju

U tom trenutku na njega je naleteo "seat kordoba" koji se kretao srednjom trakom. Od siline udarca na mestu je poginuo vozač kombija i dečak u "seatu". Dečak nije bio vezan, nalazio se na zadnjem sedištu, i najverovatnije je spavao.

Na mestu nesreće ekipa "Novosti" zatekla je jeziv prizor.

Telo nastradalog deteta bilo je na kolovozu pored automobila, iz koga je najverovatnije ispalo u momentu udesa. Prednji deo automobila je potpuno smrskan od jačine udarca. Kombi kruševačkih tablica, natovaren nameštajem, je manje oštećen sa zadnje strane.

RepublikaFoto: youtube.com/Pink.rs
Saobraćajna nesreća na autoputu

Uviđaj je obavila osnovni javni tužilac iz Velike Plane u saradnji sa pripadnicima PU Jagodina.

Kako smo saznali, povređeni čovek i žena iz automobila koji su zadobili teške povrede prebačeni su kolima Hitne pomoći u bolnicu “Stefan Visoki” u Smederevskoj Palanci, su van životne opasnosti.

Čovek je u teškom stanju, ali stabilno, sa frakturama ekstremiteta, dok je žena operisana i izvađena joj je slezina.

Inače, oni su u trenutku nesreće imali sigurnosne pojaseve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading