Opljačkane reprezentativke Srbije u odbojici: LOPOV IM ODNEO 9.000 EVRA IZ STANA!

Autor:

Hronika

11.05.2018

05:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativke Srbije u odbojci Nataša Čikiriz i Tijana Bošković našle su se na meti nepoznatih lopova! Kako saznajemo, stan ove dve odbojkašice opljačkan je u sredu uveče, a tom prilikom ukradena im je veća svotu novca!

RepublikaFoto: Printscreen/Instagram/coti_18
Nataša Čikiriz i Tijana Bošković

- Pljačka se dogodila u sredu kasno uveče u Ulici vojvode Stepe na Voždovcu. Nepoznati lopov je na još neutvrđen način upao u stan ove dve sportistkinje koji su delile sa Natašinim bratom Nemanjom i ukrao čak 9.000 evra - kaže izvor Srpskog telegrafa.

U trenutku pljačke stan je bio prazan, a kako saznajemo, ukradeni novac pripadao je Natašinom bratu, koji je inače dečko Boškovićeve.

- Pretpostavlja se da je lopov znao da u stanu nema nikoga, pa je odlučio da iskoristi trenutak i upadne! Odbojkašice su po povratku zatekle skroz ispreturan stan i prepale se! Odmah su posumnjale da je u pitanju pljačka, te su pozvale policiju koja je obavila uviđaj - dodaje naš izvor.

Policija utvrđuje sve okolnosti i intezivno traga za počiniocem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading