OSUĐENA NARKO-BABA PONOVO PALA ZBOG DROGE!

Autor:

Hronika

11.05.2018

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narko-baba ponovo pala zbog droge! Kako Srpski telegraf saznaje, policija je u Velikim Radincima kod Sremske Mitrovice otkrila ilegalnu laboratoriju za proizvodnju marihuane i uhapsila Zoru K. (63) zbog sumnje da je dilovala narkotike!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako saznajemo, policajci su i ranije zbog istih krivičnih dela hapsili Zoru K., pa su došli do saznanja da je nastavila da se bavi istim biznisom, nakon čega je završila iza rešetaka.

Lisice na ruke

- Inspektori su upali u njen dom i iznenadili se kad su ušli u podrum. Tamo su pronašli laboratoriju sa kompletnom opremom za uzgajanje marihuane - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Prema njegovim rečima, inspektori su zaplenili i veću količinu droge!

- Pronađeno je oko 300 sadnica marihuane i oko 800 grama tih narkotika spremnih za dalju prodaju, a policajci su osumnjičenoj odmah stavili lisice na ruke - priča naš sagovornik.

Zora K. zajedno sa suprugom privođena i 2012. u akciji "Morava". U kući i tad nađena laboratorija

Kako dodaje, Zora K. je odranije poznata policiji, a zbog narkotika je hapšena i 2012. godine u akciji "Morava".

- Ona je tad privedena sa suprugom Geritom K. (77). Njih dvoje su udruženim snagama uzgajali marihuanu, a potom je preprodavali. U kući supružnika tad je takođe pronađena laboratorija za gajenje narkotika i čak 18 kilograma marihuane! Otkriven je zasad sa 504 stabljike marihuane i oko tri kilograma te droge spremne za prodaju - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Prema njegovim rečima, Zora K. je i osuđivana zbog dilovanja droge, ali je uprkos kazni i mogućnosti da ponovo završi iza rešetaka ipak nastavila da gaji travu.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Saučesnici

- Pretpostavlja se da je osumnjičena imala saučesnike jer je nemoguće da je sama organizovala ceo proces od proizvodnje do distribucije narkotika. Policija utvrđuje kome je bila namenjena zaplenjena droga, da li je završavala izvan granica Srbije, kao i ko je sve bio u lancu krijumčarenja - priča naš sagovornik.

Ovo, međutim, nije prvi put da se selo Veliki Radinci, u kojem živi Zora K., pominje u vezi s narkoticima. Naime, pre nekoliko godina u ovom mestu pala je i sedmočlana narko-grupa i tad je zaplenjeno oko 50 kilograma skanka.

I one su hapšene
MART 2015. - Mirjanka S. (71) iz Niša uhapšena nakon što je u njenom stanu zaplenjeno oko 900 grama heroina
MART 2015. - A. A. (78) iz Bačke Palanke privedena zbog dilovanja. Policija kod nje zaplenila 47 grama marihuane
FEBRUAR 2013. - D. M. (81) uhapšena zbog sumnje da je sa sinom N. M. (47) prodavala drogu u stanu na Novom Beogradu
JANUAR 2012. - Smilja C. (70) iz Negotina osuđena na četiri godine i osam meseci zatvora zbog prodaje heroina

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading