UHAPŠENI RADNICI ELEKTRODISTRIBUCIJE: Četiri člana firme primala MITO!

Autor:

Hronika

12.05.2018

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Odeljenja za borbu protiv korupcije u saradnji sa Posebnim odeljenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsili su četiri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo primanje mita.

Mito i korupcija u Beogradu

Policija je uhapsila B. A. (43), B. P. (49) i B. P. (37), svi iz Beograda, zaposlene u "Elektrodistribuciji Beograd", kao i S.M.(32) iz Beograda, bivšeg radnika "Elektrodistribucije Beograd".

Osumnjičeni su od oštećenog zahtevali novac u iznosu od 1.500 evra kako ne bi izvršili službenu radnju iz svoje nadležnosti, odnosno kako ne bi poslali na veštačenje brojilo za merenje utroška električne energije koje je skinuto sa objekta oštećenog.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading