E PA, GOSPODE - ŽIVELI! Kod Uba uhvaćen MRTAV PIJAN POP ZA VOLANOM - njegov izgovor pomera granice ZDRAVOG RAZUMA!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

14.05.2018

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sveštenik M. Lj. (70) iz tamnavskog sela Vrela uhapšen je nakon što je prilikom kontrole utvrđeno da je vozio automobil sa 2,06 promila alkohola u krvi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Kažu da bog čuva budale i pijance - budale jer ne mogu da se brinu same o sebi, a pijance jer su među retkima koji ga se uvek sete - pre svake čašice (flašice) se prekrste i kažu: Bože, pomozi...

- Bio sam na tri parastosa, a običaj je da se nazdravi ljutom prepečenicom za dušu pokojnika – pravdao se sveštenik policajcima.

Sveštenik, koga je saobraćajna policija zaustavila u Ubu, bio je u mantiji, a odmah je odveden na trežnjenje u Policijsku stanicu.

Po hitnom postupku, sudija Prekršajnog suda u Valjevu svešteniku je izrekao 15 dana zatvora, devet meseci zabrane upravljanja vozilom. Uz to, “odrezano” mu je i 15 kaznenih poena. Na izdržavanje zatvorske kazne biće upućen kada rešenje Prekršajnog suda u Valjevu postane pravosnažno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mladen

14.05.2018 13:37

Niko ne pije više od popa Dejana iz Smedereva on je trešten 24 sata.