KOLIMA ULETEO U PREPUNU KNEZ MIHAILOVU: Tvrdi da se ničega ne seća

Autor: Novosti, Republika

Hronika

16.05.2018

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada Simonović oktobra prošle godine "fordom" uleteo u pešačku zonu u Knez Mihailovoj ulici. Povređena Dragana Stanković nije prihvatila odštetu od 600.000 dinara.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Automobil uleteo u pešačku zonu i uništio nekoliko kafića

 Mnogo mi je žao zbog svega i najviše bih voleo da se sve to nije dogodilo. Spreman sam da svima koji su oštećeni nadoknadim kako materijalnu, tako i nematerijalnu štetu - izjavio je izjavio Vlada Simonović (32) pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu.

On je optužen da je krajem oktobra prošle godine u ranim jutarnjim satima svojim "fordom" uleteo u pešačku zonu u Knez Mihailovoj ulici. Tada je naleteo na Draganu Stanković, radnicu kafića "Kofi kap", koja je u tom trenutku čistila stolove u bašti. Devojka je tada zadobila povredu noge. Vozeći bez kontrole, Simonović je uništio inventar nekoliko kafića, prenose "Večernje novosti".

Optuženi je kazao da se ni dan-danas ne seća većeg dela čitavog događaja. Naglasio je da nikada pre nije bio u takvom stanju. Naglasio je da ostaje pri svemu što je ispričao tokom istrage. Tada je, kako je objavljeno, naveo da se ne seća da je vozio kroz Zmaj Jovinu i Knez Mihailovu, niti da se seća da je uradio sve ono za šta ga Tužilaštvo tereti. Naglasio je da je bio pijan.

- Kao kroz maglu se sećam da sam bio u jednom lokalu i da su me neki mladići tukli. Zašto su me tukli, ne znam. Posle toga se više ničega ne sećam - kazao je on.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading