Vladimir Marjanović: Zoran se ne drogira, on skida cimere sa droge!

Autor: Republika

Hronika

23.05.2018

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, koji je već osam meseci u pritvoru zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu Marjanović,oglasio se povodom tvrdnji naših medija da se njegov sin u zatvoru drogira.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ - facebook.com
Vladimir Marjanović

Na Fejsbuk profilu, na kojem stoje ime i prezime, kao i slika Vladimira Marjanovića, juče se pojavila poruka u kojoj su izneti detalji zatvorskog života najpoznatijeg pritvorenika u Srbiji!

Interesantno je da je u toj poruci dato i objašnjenje njegove medicinske terapije. 

U poruci na društvenoj mreži, Vladimir Marjanović je objasnio da Zoran već duže vreme ne uzima nikakve lekove, a kamoli one koje koriste osobe zavisne od heroina, kako se spekuliše u javnosti.

- Prema pravoslavlju, droga je satansko seme, koje obuzima dušu i telo. Zoran to zna i veliki je protivnik droge. Trenutno je u ćeliji sa dva zavisnika, kojima pomaže da se skinu sa droge pomoću molitve i duhovnog pročišćenja - navodno je napisao stariji Marjanović.

On je naglasio da je Zoran posle porodične tragedije koristio dve vrste lekova zbog, kako je napisao, produženog stresa.

- Sada ne pije nijedan lek, već samo minerale i vitamine - piše u objavi na Fejsbuku.

U pomenutoj poruci, Vladimir je još jednom poručio "da neko štiti pravog ubicu njegove snaje Jelene".

- Neko neprekidno napada i blati moju porodicu, ni krivu ni dužnu, samo da bi se zaštitile prave ubice i njihovi saučesnici. Snaju su mi ubili, ženu osudili, a sina zatvorili i nastavili da uništavaju čak i decu - piše u objavi na Fejsu iza koje, navodno, stoji svekar ubijene pevačice "Granda".

Na kraju statusa, on se zapitao:

- Gde je kraj vašoj obesti i slepilu od moći koju imate? Postoji neko u koga ne verujte, a moćniji je od vas. Već ste pred njegovim sudom, ali ste gluvi i slepi da vidite - naveo je on u poruci.

Međutim, ostalo je nejasno na koga je konkretno Vladimir mislio kada je napisao da štiti Jelenine ubice i pomagače i uništava njegovu porodicu.

Podsetimo, Jelena Marjanović, pevačica "Granda", nestala je 2. aprila 2016. nakon što je sa suprugom Zoranom i njihovom ćerkom Janom otišla na nasip Crvenka u Borči da trči. Njeno telo nađeno je sutradan u kanalu na nasipu, a njen suprug je 15. septembra 2017. uhapšen kao osumnjičen za brutalno ubistvo.

- Zoran sve vreme negira da je ubio suprugu. Tvrdi da je on kobnog dana ostao sa ćerkom na nasipu, da je Jelena otišla da trči i da je u jednom trenutku primetio da je nema i krenuo u potragu - podseća za Alo sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading