Istraga brutalnog ubistva na Čukaričkoj padini: Navijač Rada likvidiran zbog dugova?

Autor:

Hronika

26.05.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija traga za nepoznatim napadačem koji je hicima iz revolvera izrešetao navijača Rada Ognjena Žanića (26). Ubistvo se dogodilo u četvrtak oko 21.30 u Radničkoj ulici u Beogradu. Motiv zločina zasad nije utvrđen, a pretpostavlja se da je ubica povukao oroz zbog ranijeg sukoba sa Žanićem.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Ognjen Žanić

Zvao ga poznanik

- Istraga ide u više pravaca. Proverava se da li se navijač nekome zamerio. Takođe se istražuje i da li je Žanić imao neke dugove. Pregledaju se snimci sigurnosnih kamera sa okolnih zgrada koji bi trebalo da budu od koristi u identifikovanju napadača - priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Pregledaju se snimci sigurnosnih kamera s okolnih zgrada kako bi napadač što pre bio identifikovan

Kobne večeri Žanić je bio u svom stanu sa drugom. Kako saznajemo, u jednom trenutku na mobilni telefon ga je pozvao poznanik koji živi u istom kraju.

- Ognjen je posle tog razgovora sa drugom izašao iz stana. Kad ga je otac upitao gde će, on je rekao da idu da se prošetaju i da će se brzo vratiti - priča naš sagovornik.

Kako dodaje, kad su Žanić i njegov prijatelj izašli iz zgrade, navijač mu je rekao da ide da nešto raspravi i da ga sačeka nedaleko od parka.

Sedeo na klupi

- Ognjen je otišao u park, seo na klupu, a nakon nekoliko minuta prišla su mu dvojica mladića. Jedan od njih je izvadio pištolj i ispalio mu tri hica u stomak. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je stigla na lice mesta i prevezla teško ranjenog mladića u Urgentni centar. I pored borbe lekara da ga spasu, Žanić je podlegao povredama - kaže naš sagovornik.

Prema rečima očevidaca, u Žanića je pucao mladić star između 20 i 30 godina, visine oko 175 centimetara, koji je na sebi imao crnu majicu kratkih rukava i crni šorc.

- Traga se i za M. A., koji navodno ima saznanja o ovom zločinu. Pretpostavlja se da je bio svedok likvidacije Žanića - priča naš izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading