JEZIVI DETALJI MUČENJA U VALJEVU: Trojica silovatelja zlostavljala SILOVATELJA!

Autor: blic.rs

Hronika

26.05.2018

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sva trojica štićenika valjevskog Kazneno-popravnog zavoda za maloletnike, koji su najstrašnije zlostavljali svog cimera u četvrtak, osuđeni su kao seksualni predatori, a i sama žrtva izdržava zatvorsku kaznu zbog silovanja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Silovatelj prtrpeo strašno mučenje/Foto: Ilustracija

Valjevska policija je u redovnom postupku podnela krivične prijave za zlostavljanje i mučenje protiv Ervina E. (24), Radiše G. (23) i Branislava Z. (22) pošto su se, od 10. do 17. maja sukcesivno iživljavali nad svojim cimerom Darkom Š. (22) tako što su ga fizički i psihički zlostavljali, nazivali pogrdnim imenima i udarali rukama po glavi.

Oni se terete da su Darku izbili zub tako što su jedan kraj kanapa vezali za njegov zub, a drugi za bravu od vrata, pri čemu su ga držali i tukli kako se ne bi branio. Takođe, svog zatvorskog cimera su nasilno istetovirali i primoravali ga da jede izmet. Uz to, kako saznajemo, pretili su mu ubistvom ako maltretiranje prijavi.

Kažu da je Darko pristao na mučenje

- Njih trojica su se branili da su se sa Darkom kockali u cigarete i da je, pošto je on gubio, a pritom nije imao cigarete da im isplati dug, dobrovoljno pristao na sve "radnje" koje su mu, navodno iz šale, predložili. Međutim, utvrđeno je da to nije tačno, a žrtva zlostavljanja je šta mu se dešavalo prijavila zatvorskom čuvaru tek u trenutku kada je nakratko ostao sam u ćeliji koju je delio sa zlostavljačima. Reč je, inače, o trojici nasilnika koji su potpuno psihopatske strukture ličnosti i koji su takođe tokom izdržavanja kazni u drugim ustanovama bili izloženi maltretiranju i ponižavanju, pa su na ovaj način osetili poriv da snagu iskažu nad fizički slabijim cimerom - objašnjava izvor blizak istrazi.

Svi mladići silovatelji

Ervin, koji je povratnik u izvršenju krivičnih dela, kaznu od četiri i po godine u valjevskom KPZ-u izdržava zbog nedozvoljenih polnih radnji, Radiša petogodišnju kaznu zbog silovanja, a Branislav je osuđen na osam godina zatvora zbog obljube nad detetom. Njihova žrtva Darko, takođe leži zbog silovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading