PRIŠTINA NEMA VOLJU DA PRONAĐE UBICE IVANOVIĆA

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

27.05.2018

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je Srbija zainteresovana da se reši ubistvo Olivera Ivanovića, ali da ne vidi i spremnost prištinskih vlasti.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Pokojni Oliver Ivanović

On je ukazao da nema razmene podataka u vezi sa time i apelovao na Euleks da se ozbiljnije uključi u rešavanje tog slučaja.

Upitan ima li rezultata istrage o ubistvu Ivanovića, Stefanović je rekao da je to tužilačka istraga, ali da se Srbija trudila da pozove Euleks, Kosovsku policijsku službu i međunarodnu zajednicu da izvrse pritisak da istraga ide brže, kao i da se intenzivnije razmenjuju podaci kako bi se otkrile ubice i organizatori što, kaže, nije slučaj.

- Srbija je zainteresovana da se ovo ubistvo reši i nemamo prepreku da u tome učestvujemo, šta god treba da uradimo da do toga dođe, međutim, ne vidim želju druge strane - rekao je Stefanović novinarima.

On je dodao da su se u prvim danima posle ubistva, iz Prištine čule političke floskule i insinuacije, kako bi se loptica prebacila na Beograd.


- Kada nema istrage, rezultata, nema snimaka, nema razmene informacija, nema ničega, čini mi se da ne postoji volja druge strane - rekao je ministar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading