KLUPKO SE ODMOTAVA: Policija otkrila kojim automobilom je pobegao UBICA NAVIJAČA!

Autor: alo.rs

Hronika

27.05.2018

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri pucnja, škripanje guma i sivi automobil "ševrolet spark" koji u punoj brzini odlazi s Čukaričke padine činili su prizor koji je uznemirio očevice nakon likvidacije Ognjena Žanića (26), navijača FK Rad i pripadnika grupe "Srbska čast", u Beogradu.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Ognjen Žanić

Kako saznaje Alo!, policija i dalje traga za Milošem A., koji se dovodi u vezu sa Žanićevim ubistvom.

Ispituju se i njegovi poslovi sa zalagaonicom, koju je držao u Lominoj u Beogradu, kao i poslovi sa radnjom u podzemnom prolazu na Terazijama, gde je držao preparate za bodi-bildere.

Žanić je ubijen u četvrtak oko 21.30 dok je sedeo u parku nedaleko od ulaza u zgradu u kojoj je živeo s roditeljima i sestrom. Dok je Ognjen sedeo na klupi, prišla su mu dvojica muškaraca, koje najverovatnije poznaje odranije, a zatim je jedan od njih izvukao revolver i ispalio tri hica u Žanića. Nakon pucnjave navijač FK Rad je bio živ i prebačen je u Urgentni centar, ali je izgubio bitku za život.

Ubica i njegov saučesnik pobegli su nakon pucnjave, kako se sumnja, automobilom "ševrolet spark", a velika buka koju je automobil proizveo uznemirila je očevice Radničke ulice na Čukarici.

- Ljudi koji su se zatekli u blizini čuli su najpre tri pucnja, što je usmerilo njihovu pažnju na park u kojem se dogodio zločin. Nekoliko sekundi nakon pucnjave čulo se jako škripanje guma, a zatim je u punoj brzini, ostavljajući prašinu za sobom, bukvalno izleteo sivi automobil "ševrolet spark". Sumnja se da su upravo ubica i njegov saučesnik pobegli tim vozilom u nepoznatom pravcu - navode očevici likvidacije.

Policija i dalje traga za Milošem A. jer se dovodi u vezu s ubistvom.

- Policija intenzivno traga za Milošem A. jer se sumnja da poseduje određena saznanja u vezi s ubistvom. Nikome nije poznato o kojem mladiću je reč i u kakvoj je vezi s ubijenim. Da li je reč o očevicu, jer pojedini navode da je viđen blizu parka, ili o mladiću koji je na određen način povezan s ubijenim, još je nepoznato - navodi izvor blizak istrazi.

Inače, prema nekim navodima, Žanić je nekoliko trenutaka pre pucnjave nešto ostavio ispod leve felne automobila na parkingu, međutim, još nije poznato o čemu se radi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading