Strašna buka u stanu SESTRIČINE DANE DRAŠKOVIĆ, policija opkolila zgradu!

Autor: Republika

Hronika

27.05.2018

18:24 >> 21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je oko 19 sati okružila zgradu u ulici Slobodana Perovića u beogradskom naselju Žarkovo, u kojoj se nalazi stan Tatjane Davidović, sestričine Danice Drašković, nakon što su komšije prijavile pucanj u ovom stanu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Policija je razvalila vrata i upala u stan broj 9 na drugom spratu, u kome živi Tatjana, jer ona nije želela da otvori vrata, prenose beogradski mediji.

Prema poslednjim informacijama, nema povređenih i incident je rešen mirnim putem. Tokom čitave krizne situacije, pristup zgradi bio je blokiran, a policija je samo stanare sa te adrese puštala da uđu u ulaz.

Na licu mesta munjevito se proširila informacija da je Tatjana nekoga, nakon svađe, zaključala u stan i držala kao taoca. Međutim, ispostavilo se da je sa Tatjanom u stanu zaista bio muškarac, ali da nikakve svađe, niti sukoba između njih dvoje nije bilo. Navodno, Tatjana je pokušavala da uspostavi telefonsku vezu sa ocem, a kada nije uspela ona se iznervirala i počela da baca stvari po stanu, pa se od te lomljave komšijama učinilo da su čuli pucanj.

Posle upada policije u stan, ekipa Hitne pomoći je Tatjanu Davidović zbrinula u nadležnu medicinsku ustanovu, a policija je odvezla muškarca koji je bio s njom u stanu.

Tatjana je u tom stanu živela sa svojom, sada već pokojnom, majkom Radmilom, sestrom Danice Drašković.

Tatjana Davidović je poznata po problematičnom ponašanju.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Danica Drašković

U novembru 2016. godine stan Radmile Davidović, sestre Danice Drašković, je potpuno izgoreo, a do požara je najverovatnije došlo kada je Radmila, navodno, zapalila sveću, čiji je plamen najpre zahvatio nameštaj, a potom i čitav stan i krov.

Kako su tada svedočile komšijie, Radmila Davidović u stanu na Banovom brdu živela je s ćerkom i psima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading