TRAGEDIJA U ČAČKU: Muž i žena preminuli u istom danu!

Autor: Marko TOMIĆ

Hronika

29.05.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljko Miletić (71) i Slavica Gitarić (71), bračni par iz Čačka, umrli su u istom danu! Njihova beživotna tela pronađena su jedno pored drugog u kući u centru grada. Sumnja se da je najpre preminuo Miljko, koji je bio teško bolestan, a da je Slavici srce stalo od tuge za njim!

RepublikaFoto: pixabay.com
Slavica umrla od tuge za suprugom istog dana/Foto: Ilustracija

Sumnje rođaka

Tragediju u Rajićevoj ulici, gde su Miljko i Slavica živeli, otkrio je njen rođak zabrinut što mu se ne javlja na telefon.

- Sa Slavicom sam se poslednji put čuo u nedelju oko 10 sati i još tada mi je rekla da je Miljko veoma loše i da ona danonoćno bdi nad njegovom bolesničkom posteljom. Na svoje se zdravlje nije žalila. Zvao sam je istog dana po podne, međutim, nije mi se javljala. Tada sam posumnjao da nešto nije u redu. Čim je svanulo, krenuo sam iz Smedereva i oko 9.30 stigao u njihovu kuću, gde sam ih oboje zatekao mrtve - kaže Radosav Gitarić, Slavičin rođak sa kojim je bila vrlo prisna, naročito nakon što se Miljko teško razboleo, s obzirom da ona i suprug nisu imali decu.

Iako se najpre pronela vest da su na njihovim telima pronađeni tragovi krvi, te da se ispituje da li se radi o zločinu, Radosav je to demantovao. Kako saznajemo, Hitna pomoć i policija su juče izašle na lice mesta i konstatovale prirodnu smrt supružnika.

- Obdukcija nije naložena jer nema tragova nasilne smrti niti bilo čega što bi u ovom slučaju bilo predmet bilo kakve istrage - saopštio je juče novinarima tužilac Dragan Kalaba.

Nisu ih viđali

Prema rečima komšija, Slavica i Miljko su zajedno živeli od 1975. godine. Kako dodaju, bili su veoma posvećeni jedno drugom, živeli su mirnim penzionerskim životom sve dok ih bolest nije sustigla.

 43 godine živeli Miljko i Slavica zajedno

- Miljko je bio bolestan, a ona je brinula o njemu, nije ga ostavljala ni sekunde samog. Poslednjih dana nismo ih viđali ispred kuće. Mora da je Miljku bilo jako loše. A onda smo jutros čuli tužnu vest. Ležali su mrtvi jedno pored drugog. Tako su proveli život, uvek zajedno. Tužno je baš, ali opet, ako je za utehu, i otišli su zajedno - ispričao je jedan od njihovih prvih komšija novinarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading