Dan pomena Kristini, ubica se pravio lud: MONSTRUM SE NE KAJE!

Autor:

Hronika

30.05.2018

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripremno ročište u postupku protiv Miloša Srebrića (36) zvanog Flekica, koji se tereti da je 25. maja prošle godine tokom pokušaja pljačke NIS pumpe u Velikom Mokrom Lugu ubio radnicu Kristinu Kaplanović (19), juče je u Višem javnom tužilaštvu u Beograd negirao krivicu! Porodica nije prisustvovala jučerašnjem ročištu jer su istog dana obeležili pomen Kristini na groblju u selu Vilovo kod Nove Varoši.

RepublikaFoto: Blic
Srebrića čeka suđenje!

Bez emocija

- Srebrić je na pripremnom ročištu negirao krivicu za ubistvo radnice i rekao da nema nikave veze sa tim slučajem. On je tokom procesa bio miran i staložen i nije pokazao ni trunku emocije - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Zastupnik porodice ubijene radnice rekao je nakon suđenja da Kaplanovići nisu došli zato što im izuzetno teško pada svaki dolazak. Takođe, oni su juče u toku dana izašli na groblje u selu Vilovo, odakle je Kristina rodom, i obeležili godišnjicu njene smrti. Stanislav Kaplanović, otac radnice NIS pumpe, kaže za naš list da je celoj porodici teško, ali da se drže zajedno koliko je to moguće.

Otac: Ubica će da bude osuđen i izaći će iz zatvora, a mog deteta nema, niti će ga biti

RepublikaFoto: facebook.com/Kristina Kaplanović
Kristina Kaplanović

- Obeležili smo pomen Kristini, izašli smo svi na groblje. Nisam došao na suđenje, a i šta da dolazim, samo se sekiram i teško mi je. Ne mogu to da podnesem, a znam da se ništa neće promeniti. I očekivao sam da će negirati krivicu, on će na 100 načina pokušati nekako da se izvuče - kaže Stanislav.

Kako navodi, duša mu je malo mirnije jer zna da je ubica konačno zatvoren.

- Još uvek ne znam da li ću ići na početak suđenja, videćemo, dok sve ovo malo ne prođe. Nije nam lako, ubica jeste uhapšen, ali on će da živi, a moja ćerka neće. Kristinu ništa ne može da vrati! On će da bude osuđen i izaći će iz zatvora, a mog deteta nema, niti će ga biti - kaže Kristinin otac.

10.000 dinara bilo u kasi u trenutku pljačke

Ubistvo

Podsetimo, Kristina Kaplanović teško je ranjena 25. maja tokom pokušaja pljačke benzinske pumpe NIS. Razbojnik naoružan pištoljem upao je na pumpu na kojoj su bili Kristina i trojica njenih kolega i pokušao da ukrade pazar. U komešanju sa radnicima, napadaču je opalio pištolj i Kristinu pogodio u teme. Ona je četiri dana kasnije preminula, a Srebrić je zbog zločina uhapšen sredinom avgusta prošle godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading