JELENA IMALA BETONSKE CIPELE, KAKO TELO NE BI ISPLIVALO: Nova šokantna otkrića forenzičara

Autor: Alo, Republika

Hronika

30.05.2018

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo brutalno ubijene Jelene Marjanović (33) imalo je "betonske cipele“ da ne bi isplivalo iz kanala u Borči!

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović

Na osnovu položaja u vodi, leš je bio savijen u stomaku, a ruke i noge su bile zaglavljene u mulju i okovane kamenjem, tvrdi Robert Kajsler, Srbin sa Floride, koji se obratio državnoj policiji u gradu Tampa na Floridi i tražio da se urade analize fotografija sa kanala u Borči.

Kako navodi Alo, telo je izronilo na površinu vode tek kada je vatrogasac svom težinom stao na njega!

 - Leš je isplivalo kada vatrogasac nije uspeo da preskoči kanal. On je upao u vodu i slučajno ga nagazio, posle čega je telo isplivalo. Vatrogasac je video patiku s druge strane kanala i pokušao je da ga preskoči da bi je dohvatio. Kada je telo isplivalo, svi su bili šokirani prizorom. Jelena je bila savijena u stomaku, a ruke i noge su joj bile zaglavljene u mulju i okovane kamenjem. Ležala je licem okrenuta nadole, zarivena u blato. Ubice su bile nemilosrdne dok su je zarivale u zemlju. Utvrđeno je da su često obilazili mesto zločina i proveravali da li sve teče po planu! - navodi se u novom nalazu američkih forenzičara.

Leš je noću bačen u kanal, jer su ubice utrošile mnogo vremena na njegovo nameštanje u vodi kako ne bi isplivalo na površinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading