OD MALENA IH UČE DA MRZE SRBE! Srpsku ambulantu kod Prizrena zapalile albanske DEVOJČICE?!

Autor: Agencije

Hronika

01.06.2018

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri devojčice i jedan mlađi muškarac albanske nacionalnosti privedeni su zbog obijanja i paljenja srpske ambulante u selu Novake kod Prizrena!

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Kosovska policija uhapsila maloletne vandale

Maloletnici su posle obijanja ambulante, koja se nalazi u neposrednoj blizini škole na albanskom jeziku, pocepali nekoliko knjiga protokola i jedan zapalili čime su naneli manju materijalnu štetu.

U ovom selu s desne strane puta Suva Reka-Prizren preostalo je dvadesetak Srba među kojima je i troje dece. Novake je jedino srpsko selo na području opštine Prizren u delu koji se oslanja na Suvu Reku i Orahovac i od ovog sela do Orahovca i Velike Hoče od 1999. godine više nema Srba.

Ovo nije jedini slučaj napada na zdravstvene centre i ambulante na Kosovu i Metohiji. Početkom nedelje je dva dana zaredom kamenovana Zdravstvena ambulanta u Suvom Dolu. Incidenti su se takođe dogodili noću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading