PROTERANA, PA NESTALA: Soraji se gubi svaki TRAG, ne javlja se čak ni bliskim prijateljima

Autor:

Hronika

03.06.2018

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša voditeljka Soraja Vučelić pre nekoliko dana vraćena je sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" u Crnu Goru, čiji je državljanin, i od tada joj se gubi svaki trag.

RepublikaFoto: instagram.com/vucelicsorajasara
Soraje nema ni u Crnoj Gori

Naime, njeno ime našlo se u registru u kom su imena bezbednosno interesantnih osoba kojima je zabranjen ulazak u Srbiju. Nakon što je Vučelićevoj zabranjeno da dođe u Beograd, u kojem uglavnom boravi, ona je bukvalno nestala i ne javlja se čak ni najbližim prijateljima.

Ne javlja se

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa, Soraja je proglašena bezbednosno rizičnom osobom navodno zbog toga što je povezivana s ljudima iz kriminalnog miljea. Ona je inače više puta saslušavana u policiji, pa čak i u vezi sa saznanjima o likvidaciji.

Foto: Privatna arhiva
Poruka koja je stigla Sorajinoj prijateljici sa njenog broja

- Nakon što sam čula šta se dogodilo i da je Soraja vraćena sa srpske granice, pokušala sam da se čujem s njom, ali se nije javljala na mobilni telefon. Poslala sam joj i poruku, a ostala sam u šoku kad mi je stigao odgovor. Pisalo je: "Nažalost, moram da vas obavestim da Sare (kako je prijatelji zovu, prim. aut.) više nema." Zabrinula sam se, zapitkivala sam i dalje, ali mi ta osoba, koja je imala Sorajin telefon u rukama, više nije odgovarala - priča prijateljica bivše voditeljke.

Soraja saslušavana u istrazi ubistva Muše Osmanagića, a dovođena u vezu i s hakerom Milošem Čujovićem

Kako saznajemo, o nestanku Vučelićeve po Crnoj Gori kruže razne priče, pa čak i da je navodno kidnapovana.

Nije u Crnoj Gori

- Priča se da Soraja uopšte nije u Crnoj Gori, a pominje se i da joj se nešto desilo. Niko od njenih prijatelja ne može da stupi u kontakt sa bivšom voditeljkom, pa su se zabrinuli. Međutim, moguće je da se samo sklonila dok se situacija ne smiri. U svakom slučaju, ipak je neobično što izbegava ljude s kojima je bliska - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: instagram.com/vucelicsorajasara

Svi incidenti

MAJ 2018. Bivša voditeljka vraćena sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla"
OKTOBAR 2017. Soraja saslušana u policiji u vezi sa maseratijem na koji je na Košutnjaku bačen Molotovljev koktel
SEPTEMBAR 2017. Saobraćajci zbog prekoračenja brzine zaustavili automobil kojim je upravljala bivša voditeljka
NOVEMBAR 2015. Dvojica maskiranih napadača polila benzinom i zapalila Sorajin džip u Podgorici
SEPTEMBAR 2014. Nakon što je izašla iz kafića u Baru, ubijen Muša Osmanagić, s kojim je prethodno sedela

Soraja Vučelić, podsetimo, 16. septembra 2014. sedela je u kafiću sa Arminom Mušom Osmanagićem, vođom klana iz Bara, a samo nekoliko minuta nakon što je ona izašla, Osmanagić je likvidiran.

Voditeljka je zbog toga saslušavana u beogradskoj policiji na zahtev crnogorskih kolega. Njeno ime dovodilo se i u vezu sa hakerom Milošem Čujovićem, koga je posećivala u zatvoru u Spužu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading