NESREĆA U ADI: Iskusni električar popravljao uličnu rasvetu - pa ga UBILA STRUJA!

Autor:

Hronika

04.06.2018

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obrad M. (53) iz Mola, iskusni elekričar i vlasnik privatne firme "Mol - elekro", poginuo je oko 9 sati od strujnog udara u Adi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Tragedija u Adi

Kako saznaju beogradski mediji, Mojsilov je bio na rutinskom zadatku. Niko nije mogao da pretpostavi da će ga radovi na uličnoj rasveti koštati života.

- Na osnovu ugovora sa Mesnom zajednicom, Obrad je održavao uličnu rasvetu. Sa pomoćnim radnikom danas je bio na terenu u ulici Petefi Šandora, u Adi. Obrad je bio na banderi, a najverovatnije je nehotice dotakao žicu. Od siline strujnog udara pao je na zemlju. Ubrzo je na lice mesta nesreće došla ekipa Hitne pomoći Doma zdravlja Ada, ali za nesrećnog čoveka nije bilo spasa. Dežurni lekar mogao je samo da konstatuje smrt - potvrdio je beogradskim medijima izvor blizak istrazi.

Telo nastradalog električara upućeno je na obdukciju u novosadski Instititut za sudsku medicinu. Obrad M.  iza sebe je ostavio suprugu i dvoje odrasle dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading