Monstrum sa Novog Beograda hteo da puca u dete, pa skrenuo i USTRELIO RODITELJE!

Autor:

Hronika

05.06.2018

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je juče uhapsila Zorana Grujića (48) koji je bio u bekstvu od nedelje uveče kada je pucao u noge Katarini i Staniši Jankoviću. Incident se dogodio nakon što je Katarinin i Stanišin sin, jedanaestogodišnji L. J., na igralištu pretukao šestogodišnjeg Grujićevog sina.

RepublikaFoto: facebook.com
Upucani zbog dečije svađe: Staniša i Katarina J.

Hiperaktivan

Pucnjava se odigrala oko 21 čas u kući bake L. J. u ulici Goce Delčeva u Zemunu.

- Moj unuk jeste hiperaktivan, ali ovo što se dogodilo je strašno. Gledala sam sa terase kako se igra. Sve je bilo u redu. Ušla sam u kuću, a on se posle pet minuta sav uzrujan popeo u stan i rekao da je uradio nešto loše - počinje svoju priču baka dečaka Slavica Ivančević, u čijem stanu se pucnjava dogodila.

U tom trenutku u stanu su bile baka i njena ćerka, a dečakova majka. Ona je počela da ga grdi sina kada im je neko pozvonio na vrata.

- Rekla mu je da ne sme tako da se ponaša, da će sada doći policija ili neko i da će tući i nju i njega. Htela je malo da ga zaplaši. A onda smo začuli zvono na vratima. Pogledala sam kroz špijunku i videla sam tog čoveka. Pretpostavila sam da je u pitanju otac tog drugog deteta. Pustila sam ga unutra, seo je, počeli smo da se izvinjavamo. U međuvremenu je došao i zet Staniša - priseća se Slavica.

Kako kaže, zet je u jednom trenutku otišao u drugu sobu i pozvao policiju. Ispričao im je šta se desilo i pitao da li će policajci doći ili da mi svi odemo u policiju.

- U tom trenutku, taj čovek je ustao i krenuo ka vratima. Pošla sam da ga ispratim. Mislila sam da ide po dete, pa u policiju. Odjednom, izvadio je pištolj. Uperio ga je prvo u mog unuka, a onda je okrenuo cev ka Katarini i pucao! Mislila sam da je igračka, tek kada sam osetila oštar miris baruta, shvatila sam da je pravi pištolj - kaže Slavica i navodi da se nije čuo jak pucanj, pa pretpostavlja da je Grujić na pištolju imao prigušivač.

Na vezi s policijom

Tu nije bio kraj užasu. Iz sobe je istrčao Staniša koji još uvek pričao sa policijom.

- Taj čovek okrenuo je pištolj ka njemu i pucao mu u nogu. Staniša je pao i rekao policajcima: "Ovaj nas upucava, dođite, pozovite Hitnu pomoć!". Tada je uperio pištolj i u mene, ispalio još jedan metak, ali me je promašio. Onda je pobegao - kaže Slavica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dacha

05.06.2018 07:56

Svako zlo ima i dobru stranu. Morace razni roditelji malo vise da povedu racuna o vaspitanju svoje dece jer ako odgajaju siledziju moze lose da im se vrati..!

Odgovori 11 0