OVAJ STRAVIČAN DETALJ PRETHODIO PUCNJAVI U ZEMUNU: Smejali se ocu zlostavljanog dečaka i nudili hiljadarku!

Autor: Republika

Hronika

05.06.2018

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Grujić (49), fudbalski menadžer koji je uhapšen u ponedeljak zbog sumnje da je pucao u bračni par u Zemunu, to je učinio kada je saznao da je njihov jedanaestogodišnji sin navodno pokušao da siluje njegovog pet godina mlađeg sina.

Foto: facebook.com
Katarina i Staniša Janković

Šestogodišnjem dečaku lekari su posle detaljnih pregleda utvrdili povrede na anusu, a kada je otac zlostavljenog dečaka došao da razgovara sa bračnim parom Janković, oni su mu se navodno podsmevali i nudili 1000 dinara "da sve zaboravi".

Incident koji se završio pucnjavom, podsetimo, dogodio se u nedelju uveče. Deca su se igrala u parku kada je, kako tvrde komšije, stariji dečak počeo da maltretira mlađeg pokušavajući da ga natera da skine gaće pred svima.

Dečakov otac, u tom trenutku, nije bio u parku jer je ušao u stan da sa suprugom okupa bebu.

- Dete nije htelo da skine veš, odbijao je da to učini. Tada ga je stariji dečak udario i odvukao u žbunje. Najverovatnije, tamo je i pokušao da ga siluje, ali je dete počelo da vrišti. Žene koje su u parkiću čuvale decu čule su plač i kada su došle do žbunja zatekle su dečaka koji plače - priča jedan od komšija.

Kako navodi, Zoran Grujić je ubrzo izašao napolje i zatekao uplakanog sina sa komšinicama.

- Pitao je dečaka da mu pokaže gde žive roditelji deteta koje ga je maltretirao i odmah je otišao do njih. Kako smo čuli, umesto da imaju razumevanja i budu ljuti na svoje dete, počeli su da se podsmevaju Zoranu.

- Navodno su mu ponudili 1000 dinara da sve zaborave i da ne zovu policiju, a onda su počeli da smeju, zbijaju šale i govore kako će sada svi da postanu poznati i da završe u novinama. Ocu dečaka tada je pao mrak na oči i pucao je noge Staniši Jankoviću, ali je metak pogodio i njegovu suprugu Katarinu - prepričava sagovornik za beogradske medije šta se dogodilo u stanu na Novom Beogradu.

Uhapšeni menadžer potom je otišao iz stana, a lekari su Katarini i Staniši Jankoviću ukazali lekarsku pomoć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Realno

05.06.2018 21:12

E,vala ako je to uradio,puna podrska za njega.Trebao je samo pre toga malo da isamara oca tog decaka siledzije,cisto da ga opameti.

Odgovori 30 0