(UZNEMIRUJUĆ SNIMAK) Tinejdžerka se IŽIVLJAVALA nad drugaricom, ostali snimali i gledali

Autor:

Hronika

06.06.2018

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uznemirujuć snimak vršnjačkog nasilja u Beogradu podigao je celu Srbiju na noge. Na snimku se vidi kako se nasilna devojčica iživljava na drugom - naređuje joj, preti i lupa šamare! Druga deca su snimala ovo iživljavanje, sve dok nije uzelo maha.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovu stravičnu scenu, koja se u večernjim satima odigrava na terenu, snimala su prisutna deca, koja su se tek kada je situacija izmakla kontroli, umešala i pokušala da smire nasilnu devojčicu.

"Šta nećeš? Ustani gore!", reči su koje na početku snimka tinejdžerka upućuje drugoj, dok joj se unosi u lice, a potom joj krvnički udara šamar. Samo prvi u nizu.

Napadnuta devojčica, pokušava da je urazumi govoreći "Pusti me", ali je napadačica i ne čuje, već histerično viče na nju i obasipa novim udarcima.

Žrtva potom ustaje i govori kako mora da ide kući, ali je druga tinejdžerka u tome nasilno sprečava.

Deca koja su snimala i posmatrala celu scenu, pokušavala su rečima da urazume nasilnicu, ali kako su primetili da se ona još više osilila, prišli su i prekinuli snimak kako bi intervenisali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading