Želeo sam da ga povredim, da makar malo oseti moju bol!

Autor:

Hronika

07.06.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran G. (49), koji je u nedelju uveče na Novom Beogradu pucao u noge bračnom paru Staniši i Katarini J., čiji sin (12) mu je silovao dete (6), saslušan je juče u Tužilaštvu. Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, on je izjavio da pištolj zapravo pripada žrtvama i da ga je potegao jer mu je pukao film kada ga je, povrh svega što se dogodilo, Staniša J. opsovao!

Foto: facebook.com
Staniša i Katarina J.

Žene u parku plakale

- Posle ručka izašao sam sa sinom na igralište. Ja sam se nešto kasnije vratio u stan, a on je ostao još. Kako je krenuo da pada mrak, izašao sam da ga potražim i tada sam ispred zgrade ugledao dvoje malo starije dece, od kojih mi je jedan rekao da je moj sin sa njegovom majkom - počeo je Zoran svoj iskaz na saslušanju.

Otac dečaka mi je rekao: "Ne brini, bićemo u novinama, pi*ka vam materina!" Tad mi je puko film, uzeo sam pištolj sa komode i opalio

Tada je ugledao sina sa tri žena, od kojih je jedna plakala.

- Pitao sam šta se desilo i tad je jedna od žena rekla da ga je iščupala iz žbunja i da je videla kako da drugi dečak "drnda otpozadi" i da su mu bile skinute pantalone - rekao je osumnjičeni.

On je tada zgrabio sina za ruku, odveo ga kući i izrevoltiran se uputio na adresu dečaka.

- U stanu su bile majka i baka dečaka, a nešto kasnije je stigao i njegov otac. Čim je ušao, pitao je: "Šta sad da radimo?", na šta sam ja rekao da uzme dete i da idemo u policiju. On je rekao da za to ima vremena i krenuo da priča sa sinom. U jednom trenutku mu je rekao: "Gde si to naučio i ko te je video? Jel' znaš da je on dečak?" U trenutku sam pomislio da bi njemu sve to bilo u redu da je devojčica, a ne dečak, i tada mi je pao mrak na oči. Hteo sam da ga ubijem kao kera - izjavio je Zoran.

Žao mu majke dečaka

Kako je naveo, Staniša je tada kazao supruzi da vodi dete na "mekić ili lekić" jer je počelo da plače i histeriše.

- Otac dečaka mi je tada rekao da neće u policiju, već da će on da je pozove. Krenuo je po telefon na komodi i kada se vratio na stolicu, video sam da na njoj stoji i pištolj, ali ne i kada je ostavljen. Krenuo je da okreće brojeve i tad sam rekao da nema potrebe jer ćemo mi svakako otići u policiju, na šta je on rekao: "Ne brini, bićemo u novinama, pi*ka vam materina!" Kada sam to čuo, pukao mi je film, ustao sam, uzeo pištolj sa komode i opalio u pravcu njegove noge, a potom još jednom. Želeo sam da ga povredim, da makar malo oseti moju bol - rekao je osumnjičeni i dodao da je tek posle saznao da je povredio i dečakovu majku i da mu je žao.

 

 

Krv na gaćicama

Kako je na saslušanju naveo Zoran G., nakon što su mu žene koje su spasile njegovog sina od 12-godišnjaka ispričale šta se desilo, tražio je od sina da skine donji veš.

- Kada sam ostao sam sa sinom, tražio sam da skine donji veš i tada sam video krv na gaćicama - rekao je otac povređenog mališana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading