UHAPŠENO 6 DILERA: Zaplenjeno 7 kila droge i hiljade evra

Autor:

Hronika

13.06.2018

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom i Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su šestoricu članova organizovane kriminalne grupe koja se u dužem vremenskom periodu bavila prodajom narkotika i zaplenili više od sedam kilograma marihuane.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Više od 15.000 evra pronađeno je kod dilera

Uhapšeni su D.P. (37) iz Peći, K.N. (27) iz Sombora i V.N. (38), R.D. (43), P.Z. (39), K.P. (45) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Pronađena droga

Postoje osnovi sumnje da se ova organizovna kriminalna grupa u dužem vremenskom periodu na teritoriji Srbije bavila nabavkom i pakovanjem narkotika, koje su potom distribuirali ka zemljama Evropske unije.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Policija je u ovoj akciji zaplenila sedam kilograma i 700 grama marihuane, pištolj, 94 komada municije i 15.060 evra.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading