OGLASIO SE OTAC NESTALOG NOVINARA: Sumnjam da je nasilno izvučen iz automobila

Autor: Mediji, Republika

Hronika

14.06.2018

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac nestalog novinara Stefana Cvetkovića, Milivoje Cvetković, rekao je da sumnja da je njegov sin nasilno izvučen iz automobila koji je pronađen sa upaljenim svetlima i otvorenim vratima u Beogradskoj ulici u Beloj Crkvi.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Stefan Cvetković, nestali novinar

Otac to misli jer je u "kolima bio upaljen i radio kada su ga pronašli".

On je dodao da je veoma zabrinut zbog nestanka sina za koji je saznao od policije.

- Trebalo je da ide na put, mislim da je hteo da ode u Rusiju, ali on nije sa nama detaljno pričao o planovima - rekao je Cvetković.

Policija je, dodaje Milivoje Cvetkovića, od svih članova porodice uzela izjave kako bi im to pomoglo u istrazi nestanka novinara.

- Uzeli su izjave od svih nas, čak i od Stefanovog sina koji je u trenutku nestanka bio u Beogradu gde studira - rekao je on.

Cvetković je dodao da je njegov sin pisao o raznim temama i da se nije plašio nikoga.

- Ne znam da li mu je neko pretio, a sumnjam da bi nam to i ispričao - zaključio je Cvetkovićev otac.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije odmah po saznanju da je nestao novinar Stefan Cvetković uključilo je više različitih organizacionih jedinica u potragu i pretragu šireg terena gde je pronađeno vozilo koje je on koristio, saopštio je MUP.

U Belu Crkvu je iz Beograda upućeno više desetina pripadnika Žandarmerije, zatim ronioci zbog pretrage jezera i kanala Dunav-Tisa-Dunav, kao i pripadnici kriminalističke policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading