OBRT U SLUČAJU NESTALOG NOVINARA! MUP: Netačni navodi da su pored vozila Cvetkovića pronađeni krv i kutija

Autor: Tanjug

Hronika

14.06.2018

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je večeras da nisu tačne informacije koje su se pojavile u pojedinim medijima da su pored automobila nestalog novinara Stefana Cvetkovića pronađeni krv i kutija.

RepublikaFoto: youtube.com/ BCNovosti
Nestao bez traga: Stefan Cvetković

U saopštenju se, takođe, ističe da pripadnici MUP-a nastavljaju intenzivnu potragu i rade na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja u koji je uključeno više različitih organizacionih jedinica MUP-a.

U saopštenju MUP-a se podseća da je u Belu Crkvu iz Beograda upućeno više desetina pripadnika Žandarmerije, zatim ronioci zbog pretrage jezera i kanala Dunav-Tisa-Dunav, kao i pripadnici kriminalističke policije.

Na lice mesta upućeno je i više vodiča službenih pasa Policijske brigade, a angažovana su i dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova.

MUP je ranije danas saopštio da je raspisana potraga za novinarom iz Bele Crkve Stefanom Cvetkovićem nakon što je pronađeno njegovo napušteno vozilo.

Kako je navedeno, policijskoj stanici Bela Crkva noćas je prijavljeno da se u Beogradskoj ulici u Beloj Crkvi nalazi parkirano putničko vozilo marke "polo" na kome su otvorena vozačeva vrata i upaljena svetla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading