(FOTO) Rastin i Anin kum koji je izrešetan na Zvezdari voli da se DRUŽI SA POZNATIMA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija traga za napadačima koji su hicima iz pištolja ranili Andrea Ančevića (31), venčanog kuma repera Stefana Đurića Raste i pevačice Ane Nikolić. Motiv obračuna biće utvrđen daljom istragom, a proverava se da li je na Ančevića eventualno pucano zbog dugova.

Foto: instagram.com/akispartans
Opalio selfi iz bolnice: Andrej Ančević

Ančević je široj javnosti postao poznat nakon što se oglasio u medijima i ispričao sve o svadbi poznatog estradnog para, kao i o razlozima zbog kojih više nisu u dobrim odnosima. On je bio Rastin vozač i telohranitelj, a potom i svedok na skromnoj ceremoniji venčanja Đurića i Nikolićeve.

Ančević je na društvenim mrežama neretko objavljivao fotografije na kojima je s poznatim ličnostima. Tako je na Instagramu objavio slike s bivšim političarem Aleksandrom Požgajem, kao i rijaliti-zvezdama Nenadom Marinkovićem Gastozom i Jelenom Krunić.

Podsetimo, dvojica napadača dovezla su se do TC "Aviv park" na Zvezdari i osula paljbu na Rastinog kuma, koji je stajao ispred restorana. U pucnjavi je ranjena i Aleksandra G. (30).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading