EVO KAKO SU POLICAJAC I RADNIK OBEZBEĐENJA KOJI SU RANJENI U PUCNJAVI U NIŠU

Autor: Republika

Hronika

17.06.2018

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac M.M. (31) i radnik obezbeđenja (30) koji su ranjeni u centru Niša, operisani su i oporavljaju se na Klinici za ortopediju, rekli su u KC u Nišu.

RepublikaFoto: Telegraf/V. LUKIĆ
Ilustracija

U toj ustanovi agencijama je rečeno da će tokom prepodneva na Klinici za ortopediju biti operisan i I.P. (32) koji je pucao na radnika obezbeđenja i policajca.

- Sva trojica imaju teške povrede nogu, ali nijedan od njih nije životno ugrožen - istakli su u niškom Kliničkom centru.

Lekari niškog Kliničkog centra noćas su ambulantno zbrinuli muškarca (31) koji je u pucnjavi zadobio lakšu povredu ruke. On je posle ukazane pomoći pušten na kućno lečenje.

Pucnjava ispred kafića na centralnom gradskom trgu dogodila se jutros u 2.45 posle svađe I. P. i dvojice mladića koji su bili sa njim u društvu sa radnicima obezbeđenja kafića, nakon čega su njih trojica izbačeni iz lokala.

Osumnjičeni I. P. se ubrzo vratio sa automatskom puškom iz koje je ispalio više hitaca u pravcu radnika obezbeđenja koji se nalazio ispred kafića, a pored njega lakše je ranio i jednog gosta.

I.P. je ranio i policajca koji je pokušao da ga savlada, a uspela su da ga razoružaju druga dva policajaca iz patrole, pri čemu su morali da upotrebe oružje i rane ga u nogu.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu osumnjičenom I.P. određeno je zadržavanje do 48 časova, a tereti se za teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno nošenje oružja i on će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu.

Policija intenzivno traga za dvojicom muškaraca koji su bili u društvu osumnjičenog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading