SIN UBIJEN ISTO KAO OTAC: Detalji mafijaškog obračuna na Vidikovcu

Autor: Republika

Hronika

18.06.2018

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Ikač (22) ubijen je juče oko 1.40 iza ponoći ispred kafića "Klagenfurt" u ulici Vidikovački venac u Beogradu. Njega je sa pet metaka u vrat i kuk izrešetao nepoznati napadač, za kojim policija traga. Samo 15 minuta kasnije Marko T. (30) je sav krvav i u panici tražio pomoć od stanara obližnje zgrade, tvrdeći da je bio svedok mafijaškog obračuna!

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Stanarka zgrade koja se nalazi preko puta kafića "Klagenfurt" prijavila je policiji pucnjavu. Ikač je ubrzo nađen na stepeništu te zgrade, u lokvi krvi, sa ranama na vratu i kuku, a podlegao je povredama nekoliko sati kasnije u Urgentnom centru.

- Tačno 15 minuta kasnije, policija sa Rakovice dobila je poziv izvesne Magdalene D. (33), koja je prijavila da joj nepoznati muškarac lupa na vrata i pokušava da uđe u stan. Kad ga je odbila, taj muškarac je pokušao nasilno da uđe, ali mu je ona vratima priklještila ruku i sprečila ga - priča izvor.

Policija je brzo stigla i ispred Magdaleninog stana zatekla Marka T. (30), kako prestravljen leži u hodniku.

- Imao je krvi po sebi i bio je sav pogubljen. Nije bio povređen, iako je imao tragove tuđe krvi po rukama, a šaka mu je bila lakše povređena jer ga je Magdalena priklještila vratima. Kad je odveden u stanicu, kazao je kako je bio ispred kafića "Klagenfurt" kad je začuo hice. Rekao je da je iz straha pobegao i pošto nije znao gde da se sakrije, utrčao je u soliter i počeo nasumično da zvoni ljudima na vrata. Ostaje da se utvrdi otkud mu tuđa krv po rukama - navodi sagovornik.

Magdalenin komšija ispričao je juče da mu je neko prethodne noći lupao na vrata, ali da mu iz straha nije otvorio.

- Spavao sam kada me je probudila lupnjava na vratima. Pitao sam ko je, a neki mladić je vikao: "Otvaraj, treba mi pomoć!" Onda je mumlao nešto, razumeo sam samo da ga neko juri... Nije mi palo na pamet da mu otključam vrata. Ovo je opasan kraj - kazao je komšija i dodao da ne poznaje Magdalenu jer se u tu zgradu doselila pre samo šest meseci.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading