OVI DOKAZI ĆE RASKRINKATI OTMICU NOVINARA: Policija na tragu rešenja slučaja

Autor: Republika

Hronika

18.06.2018

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sklopu istrage nestanka novinara Stefana Cvetkovića, policija i tužilaštvo skupljaju potrebne dokaze, među kojima su i listinzi Cvetkovićevih poziva, ali i rekonstrukcija otmice.

RepublikaFoto: youtube.com/ BCNovosti
Stefan Cvetković, novinar

U sklopu istrage nestanka novinara Stefana Cvetkovića, policija i tužilaštvo skupljaju potrebne dokaze, među kojima su i listinzi Cvetkovićevih poziva, ali i rekonstrukcija otmice.

Kako prenosi današnji "Blic" u narednim danima trebalo bi da budu gotovi svi nalazi, ali i da se utvrdi kako je Cvetković prevezen od Beogradske ulice u Beloj Crkvi do kidnapera, kao i od njih na sigurno.

- Proverava se i kako se našao na ulici nedaleko od njegove kuće. Listinzi poziva s njegovih telefona veoma su bitni. Samim tim biće poznato šta se zaista dešavalo - da li je Cvetković stvarno kidnapovan ili je sam, uz nečiju pomoć, inscenirao svoj nestanak - navodi izvor lista.

Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve, koji je nestao u četvrtak, pronađen je posle 30 sati živ i zdrav u širem reonu te opštine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Petar986

18.06.2018 11:54

Ministar Stefanovic je odlican, Policija odlicno radi svoj posao!

Mina

18.06.2018 11:55

Verujem da ce nasa policija uspesno resiti i ovaj slucaj.

kalina

18.06.2018 11:56

Verujem da ce policija obaviti svoj posao kako treba

suzana

18.06.2018 11:59

Kao što je brzo i reagovala da ga pronađe,policija će sigurno rešiti slučaj.