DRAMA U NOVOM SADU: Vatrogasci spasavali devojčice sa zgrade Radničkog univerziteta

Autor: novosti.rs

Hronika

19.06.2018

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vatrogasci iz Novog Sada spasili su danas oko 15 časova dve maloletnice uzrasta 13 i 14 i po godina, koje su pod još nerazjašnjenim okolnostima, uspele da uđu i popnu se na zgradu Radničkog univerziteta u Ulici Vojvođanskih brigada u centru grada, ali nisu mogle same da izađu.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Vatrogasci spasli devojčice u Novom Sadu/Foto: Ilustracija

Iako su obe nepovređene, jedna od njih, uzrasta 14 i po godina je nakon medicinskog zbrinjavanja, kolima Hitne pomoći prevežena u Dečju bolnicu u Novom Sadu. Ona je, kako je potvrđeno u ovoj zdravstvenoj ustanovi, u svesnom stanju i stabilno je, ali će biti zadržana na posmatranju.

Starija maloletnica je, po nezvaničnim saznanjima, popila izvesnu količinu votke i tableta "brufen", koje su pronađene na licu mesta.

U akciji spasavanja maloletnica učestvovala su tri vatrogasna vozila i deset vatrogasa. Jedna od devojčica se nalazila u podrumu, dok se druga popela na više spratove i nije mogla da siđe, te su je vatrogasci pomoću sigurnosne korpe spustili dole.

Prema nezvnaičnim saznanjima, trinaestogodišnjakinja je pozvala policiju i obavestila ih da se njih dve nalaze u zgradi Radničkog univerziteta i da ne mogu same da izađu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading