LIKVIDIRAN ZBOG VEZA SA KOTORSKIM KLANOVIMA: Istraga o ubistvu na Žarkovu usmerena na Crnu Goru

Autor:

Hronika

25.06.2018

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska i crnogorska policija zajedno rade na istrazi ubistva Save Stevovića (45) iz Nikšića, koji je ubijen 21. juna ove godine ispred zgrade u kojoj je živeo u Ulici Milana Jovanovića u Žarkovu. Iako Stevović navodno nije bio član nijedne kriminalne grupe, proverava se da li je eventualno bio blizak sa crnogorskim klanovima i da li to ima veze s likvidacijom.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Mesto zločina: Zgrada ispred koje je ubijen Stevović

- Iako se u Beograd doselio pre dve decenije, postoji mogućnost da je Stevović ostao u kontaktu s uticajnim figurama iz crnogorskog podzemlja. Navodno je sarađivao s Goranom Radomanom, koji je likvidiran 2015. Proveravaju se i njegove veze sa članovima kotorskih klanova koji su nedavno pohapšeni zbog najtežih krivičnih dela - prenose crnogorski mediji.

Savo Stevović (45) ubijen 21. juna dok je sedeo u kantrimenu. Izrešetan s više od 20 metaka

Stevović se doselio u Beograd iz Švedske, gde je odslužio višegodišnju zatvorsku kaznu. Napadači su ga sačekali u zasedi dok je sedeo u kantrimenu i ispalili u njega više od 20 hitaca iz kalašnjikova.

Atentatori su s mesta zločina pobegli ukradenim BMW koji su potom zapalili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading