IMA PARA, PA MU SE MOŽE: Roditelji skrhani objasnili ko je VOZAČ KOJI JE UBIO ČETVORO MLADIH

Autor: novosti.rs

Hronika

01.07.2018

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kivni smo na ovdašnju policiju koja nije radila svoj posao. Svi su, pa i oni, Jevtovića tog kobnog dana viđali po seoskim kafanama kako pije i vozika se uokolo autom. Nije to prvi put da se ovako nešto događa. Čuli smo da je on učestvovao u nesreći od pre pet, šest godina, kada je poginula devojčica, ali i u još jednom udesu. Nažalost, on je pored svega toga neometano vozio. Ima čovek pare, pa mu se može...

RepublikaFoto: facebook.com/petar.paunovic
Petar Paunović

Ovako svoju dramu prepričavaju Nebojša i Snežana Paunović, roditelji koji su pre dve nedelje u jednom trenu ostali bez oba sina - Petra (24) i Milije (21) iz naselja Bumbarevo brdo kod Knića.

Oni su, da podsetimo, poginuli u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na Ibarskoj magistrali, kada je na auto u kom su se nalazili naleteo pijani vozač "škode" Nenad Jevtović (39), izazvavši direktan sudar. U udesu su poginuli i majka dvoje maloletne dece Ivana Joković (33) i sin jedinac Bojan Lazović (24) iz Bresnika kod Kraljeva, dok su još dve putnice teško povređene.

- Pravda nikada ne može da bude zadovoljena, koliko god da bude osuđen, ali bismo voleli da oni policajci koji su sve njegove vožnje tolerisali i gledali kroz prste budu sankcionisani.

Majka i otac, skrhani bolom, ipak, kažu da ne mrze Jevtovića. Vele da nije rešenje da traže "njegovu glavu", ili da ga "kamenuju". Boli ih njegova, kako navode, hladna reakcija, kada su ga odmah posle nesreće zatekli pored smrskanog auta u kom su bili njihovi sinovi. Pušio je cigaretu, bez, kako dodaju, "ikakvog saosećanja, bola, tuge"...

RepublikaFoto: facebook.com/petar.paunovic

- Ponašao se tako kao da je ubio psa, a ne četvoro mladih ljudi. Još nas je više zabolelo kada su mu prišli policajci koji su mu rekli da se ne sekira, da će sve to proći. Šta reći na to... - govore Paunovići. - Verujemo da Jevtović nije imao nameru da uradi ono što je učinio, niti da je to uradio iz mržnje. Ali boli činjenica da ovo nije prvi put da mu se događa ovako nešto, i da je svako u kraju znao kako se ponaša i kako vozi, pa i policija.

Oni navode da su svedoci svakodnevne lude vožnje bahatih vozača na magistrali, ali i na putu koji prolazi pored njihovog doma.

- Ranije je bilo radara na svakih nekoliko kilometara, saobraćajnih patrola mnogo više. Ne sećam se kada sam u selu poslednji put videla policiju, a vozila samo "šniraju". Ono što bismo najviše voleli jeste da mi budemo poslednji koje je zadesila ovakva tragedija, ali me strah da nećemo biti - zaključila je Snežana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading